Odata cu inceperea anului mi-am propus sa fiu si mai buna, sa ma perfectionez dar tot nu pot sa fiu impasibila cand vad astfel de mesaje ca cel din fotografia de mai jos sau pur si simplu agresari de acest gen lasate la conversatii vechi pe care le-am avut pe Facebook pe tema unor subiecte interesante la vremea respectiva si fel de fel de astfel de nesimtiri…

untitled-1

Daca sunteti abonati mai vechi stiti ca…

…eu consider ca deja ne cunoastem si poate am vorbit cel putin odata, multi dintre voi mi-ati devenit prieteni si am creat o legatura stransa, aveti idee cat de cat ca sunt un om normal s.a.m.d.
…va multumesc pentru increderea si rabdarea de care dati dovada dar si pentru faptul ca sunteti fideli si receptivi, am mai discutat despre acest subiect si stiti cat de mult tin la voi.

Daca sunteti noi aici pe pagina sau pe blog…

…va multumesc pentru alegerea facuta si pentru sutinere si ma bucur, primesc notificare pentru fiecare din voi care se aboneaza si sper sa nu va dezamagesc. Traim im era vitezei si cu totii suntem multitasking ocupandu-ne de zeci de lucruri intr-o singura zi si un like primit il consider cea mai rapida forma de manifestare de genul “sunt de acord cu tine”, “si mie imi place”, pentru ca ma multumesc cu putin si nu fac ceva cu gandul sa primesc ceva in schimb, o fac din drag si ma bucur sa va aduc un zambet dupa o zi plina, asta este satisfactia mea, imi aduce fericire.

…blogul si pagina de Facebook au un buton de abonare care ofera instiintare rapida ori de cate ori un articol este posat. Nu fac spam postand zeci de articole astfel incat sa va umplu casuta de mesaje sau wall-ul, nu va faceti griji, daca sunteti de parerea asta, accesati-l din nou pentru dezabonare, nu o sa plang.

…aflati de la mine ca un pdf. al unei carti este valabil pe blog 7 zile de la data publicarii articolului, deoarece il distribui cu ajutorul https://wetransfer.com/ o platforma extrem de prietenoasa si daguta. Dupa trecerea celor 7 zile nu voi mai reactualiza link-ul niciodata pentru ca am spus si o sa o mai spun, pirateria este o treaba urata si se pedepseste aspru, nu imi permit sa pierd chiar atat de mult pentru ca blogul nu se rezuma doar la nisa dedicata lecturii, blogul ma reprezinta pe mine ca un intreg, vorbesc despre foarte multe subiecte si este problema voastra ce alegeti sa cititi si sa urmariti. Fac asta pentru ca daca tot exista scursuri de acest gen care scapa mai mult sau mai putin intentionat, macar sa ajunga la toata lumea.

…nu pun “botul” la mesaje superficiale de genul cum a fost cel de mai sus pe care l-am considerat spam si l-am trecut de vederea ca pe alte sute de mesaje de acest gen. Ofer pdf-uri pe privat doar daca implica schimburi sau cunosc acea persoana, am acel feeling ca merita, tin cont de fidelitate si mai presus de toate daca am timp sa raspund pentru ca activitatea de pe blog este o pasiune, nu un job cu remuneratie pentru tot…

Concluzie

Per ansamblu atat imi permit sa ofer, sunteti liberi sa acceptati sau nu ceea ce ofer insa nu va mai fortati mana pentru ca riscati sa nu vi se mai raspunda, sa creati situati stanjenitoare si urate iar aici ma refer strict la tonul pe care mi s-a adresat in mesajul de mai sus, daca stiti ca puteti sa exprimati o rugaminte mai mult decat un ordin, sunteti liberi sa o faceti, nu spun nu in totalitate.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: