Bullet Journal – set-up pentru luna Martie | Spring vibes

bujo-march-setup-9

Asa-i ca v-am tot batut la cap cu Bullet Journal? Da, stiu.. imi pare rau daca va creez neplaceri dar gandul meu este ca daca eu gasesc ceva bun, sa impart si cu voi.

Pentru inceput haideti sa va spun cateva aspecte despre BuJo, despre cat timp “mananca”, cand trebuie scris in el si cu ce m-a ajutat pe mine.

Cel mai bine ar fi sa scrii seara, creierul inca mai functioneaza chiar si dupa o zi istovitoare si ar trebui sa dedici atat timp cat iti doresti, poti sa nu scrii nimic…asta e frumusetea, daca astazi “Joi” consideri ca nu ai nimic de scris, nu scrii si maine cand vei nota “Vineri” nici nu s-a observat absenta ta.

Va spuneam si in postarea trecuta… nu trebuie sa fie pompos, nu trebuie sa fi o persoana creativa, trebuie doar sa scrii, toate listele pe care le ai imprastiate pe colo si pe colo, le aduni in agenda asta, simplu.

Ca vrei tu sa mai experimentezi pe ici pe colo e bine venit, va arata ca si o amintire frumoasa cand te vei uita peste ani si ani… eu stiu cum este ca deh, ma uit in jurnalele din clasa a VIII-a sau a IX-a si ma minunez, ma amuz teribil.

Dupa doua luni de BuJo am devenit clar mai ordonata, sunt genul de om care isi seteaza 201565 de task-uri pe zi si indeplineste doar cateva… acum mi le notez de seara si vad, daca s-a umplut lista de “to do” mai las si pentru alta data. De regula termin tot in jumatate de zi si imi ramane timp si pentru rasfat, mult mai mult timp pentru rasfat.

Cel mai mare ajutor l-am primit cand am vazut ca nu mai uit sa beau apa, am in permanenta jurnalul deschis pe birou si in permanenta o cana cu apa langa mine. Cand arunc cate un ochi spre jurnal sa vad ce task mai am de indeplinit, realizez si ca am cana goala si atunci ma ridic sa o umplu.

Tot de doua luni de zile o urmaresc pe Kara Benz, autoarea din spatele proiectului Boho Berry, are un blog frumos si un canal de YouTube la fel de frumos, de la ea am aflat de BuJo si chiar ii urmaresc sfaturile cu mare interes mai ales ca ea este o infinita sursa de inspiratie pentru mine asa ca daca vreti sa aflati mai multe, intrati sa va convingeti.

Ce mi-a atras atentia la ea, este felul in care isi monitorizeaza activitatile… ce mi-a placut si consider ca mi se potriveste cel mai tare, este Mood Mandala, un fel de Year in pixels dar dedicat doar pentru o singura luna.

bujo-march-setup-6

Update

rsz_img_7045

Pentru luna Martie am inceput sa schitez deja pagina de bun venit, monthly log-ul si water tracker-ul.

Planuiesc serios sa adaug si “Mood Mandala” pentru ca imi place foarte tare.

bujo-march-setup-8bujo-march-setup-7bujo-march-setup-5


“Supplies”

bujo-march-setup-3

De cand cu toata nebunia asta, am gasit interesant faptul ca eu habar nu aveam ca am librarie in oras, am fost fascinata si am petrecut zilele astea ore in sir in cautarea celor mai bune ustensile de scris si stickere.

Folosesc acum un creion mecanic de la Faber-Castell, un set de fineliner no name si cateva  highlighter-e Stabilo Boss.

bujo-march-setup-2

Recent am adaugat colectiei stiloul Lamy Safari. Consider ca merita sa investim in instrumente de scris, nu expira, nu se demodeaza si un instrument de scris bun, poate tine locul tuturor pixurilor pe care le avem.

L-am comandat de  AICI  iar shipping-ul a fost de 6£.

lamyimg_7192

Aveam doar niste stickere cu Minioni de la niste dulciuri pentru copii si pe parcurs am adaugat stickere cu litere pentru a forma cuvinte pe care le consider geniale.

bujo-march-setup-4bujo-march-setup-1

Pe parcurs am mai achizitonat de la Søstrene Grene altele de care sunt la fel de incantata.

Nu imi place sa “impopotonez” prea tare, ma rezum doar la cele de mai sus si cateva doodle-uri.

Voi v-ati creat spread-ul pentru luna Martie?

semnatura-noua

4 thoughts on “Bullet Journal – set-up pentru luna Martie | Spring vibes

  1. Pingback: Bullet Journal – set-up pentru luna Martie | Cristale | Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s