Bullet Journal – set-up for April 2017 | Tropical vibes

Set-up-ul pentru luna Aprilie este deja gata, mi-a luat ceva timp sa il termin si sa il aduc la forma asta mai ales ca am tinut ca totul sa fie cat mai placut vizual.

Nu mi l-am impodobit cu oua si iepurasi pentru ca nu imi sta in caracter insa am transformat o simpla hartie pentru imachetat cadouri, in stickere… am decupat fiecare floare de pe hartie si am aplicat banda dubla adeziva dupa care le-am lipit. Iubesc imprimeurile florale si tocmai de aceea am tinut foarte tare sa fac ceva cu acea bucata de hartie iar acum chiar nu regret timpul acordat decuparii ficarei flori, mai ales ca atunci cand il rasfoiesc parca ma umplu cu o energie pozitiva…

bullet journalJPG

Luna trecuta am descoperit ca ma inteleg foarte bine cu un Daily Log pe doua pagini atent proportionat, asa ca imi doresc sa continui mai ales ca este simplu sa am in fata ochilor o intreaga saptamana decat sa dau pagina dupa pagina. Un mare plus il reprezinta faptul ca fac economie la file. Sunt convinsa ca voi continua asa, mai ales ca in fiecare saptamana schimb formatul chenarelor astfel incat sa nu ma plictisesc.

bujo (2)bujo addictIMG_7445

Ce am mai schimbat… a fost sa realizez un Monthly Log cu niste chenare pe doua pagini, renuntand la cel clasic pe o pagina in care puteam nota pe o singura linie.

monthly logbujo-march-setup-7

Am mai adaugat si un “Habits tracker”, vreau sa vad daca functioneaza pentru mine pentru ca am vazut ca dedicam unui anumit obicei, o pagina intreaga doar pentru a nota cu un “x” sau nu la finalul zilei asa ca, blogurile de specialitate mi-au oferit inspiratie destula. 🙂

habits tracker bullet journal

Ce am mai imbunatatit … paleta de culori pentru “Mood Mandala”, mi-a placut destul de tare cum s-a incheiat luna asta asa ca am pastrat tematica insa am schimbat markerele, folosindu-le doar pe cele de la Stabilo Boss. Pentru luna viitoare am gasit deja inspiratie pe Pinterest si planuiesc sa il schimb.

mandala mood

In continuare pastrez tracker pentru sala si pentru apa, mai ales ca ma motiveaza, stiu ca trebuie sa notez la finalul seri asa ca “fortez” un 0.5 l in plus mai mereu. De data aceasta am adaugat pe pagina opusa, tracker-ul pentru sala… sper sa “urneasca” sa merg mai ales ca il vad mereu acolo.

water tracker for bullet journalgym tracker for bullet journal

Tot de la Boho Berry am imprumutat si pagina de “Gratidude”, insa eu am cuplat-o cu spread-ul “Memories” unde am sa scriu o linie, ca o concluzie la ziua curenta dar tot odata si o amintire din acea zi.

gratitude-log

Ajunsa si la ultima pagina, daily log-ul pentru Sambata si Duminica, reprezinta inceputul propiuzis al lunii Aprilie, in esenta asta mi-am dorit, sa reusesc sa pun la inceput tot ce vreau sa urmaresc dupa care sa ma bucur de pagini nescrise, noi.

daily log

Imi place enorm cum mi-a iesit organizarea pe luna asta mai ales ca are acest aer tropical printre pagini, cum am mai spus, imi da o stare aparte si ma face sa ma gandesc mai tare la vara.`

P. S. Chiar am nevoie de un Bullet Journal colorat mai ales ca vremea la mine nu vrea deloc sa se infrumuseteze, abia am reusit sa realizez fotografiile, este atat de innorat…

-Pinterest inspiration-

semnatura-noua

7 thoughts on “Bullet Journal – set-up for April 2017 | Tropical vibes

 1. Bună!
  Sunt noua pe aici!
  Te felicit pentru blogul tău, este o sursa de inspirație deosebita.
  Succes în continuare, creativitate și voie buna.

  Liked by 1 person

 2. Foarte feminin și bine organizat! Și eu cochetez cu ideea, doar că folosesc mai puține culori. Am un talent artistic groaznic și la urmă mă trezesc cu o sorcovă pe post de BuJo.
  p.s. Inițial am crezut că stai în Assen (Olanda). Mă gândeam că suntem vecine. :))

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s