Bullet Journal – set-up for May 2017

Nu stiu cum a trecut Aprilie atat de repede, cand am vazut ca trebuie sa ma pregatesc pentru Mai am intrat intr-un soi de panica… ce tema sa aleg?

Aveam cateva stickere cumparate anterior din Søstrene Grene si m-am gandit sa le folosesc impreuna cu niste forme geometrice desenate cu un fineliner, pe parcurs mi-am mai amintit si ca am cateva washi tape-uri in nuante de roz si albastru deschis… m-am mai linistit.

bujomai12

Imi e greu sa ma obisnuiesc cu ceva minimalist dupa ce o luna intreaga am trait printre flori si frunze luxuriante, dar o sa ma obisnuiesc eu intr-un final.

Ce am schimbat luna aceasta?

“Monthly log-ul” mi se pare extrem de inutil. Nu sunt o persoana care sa aibe planuri pe o perioada atat de mare asa ca, am decis sa il transform in ceva mai mic, un simplu calendar cu luna Mai si mai jos un spatiu pentru notite.

bujomai10

Am renuntat la Mood Mandala, mi-a placut enorm de tare cum mi-a iesit in Aprilie, asa ca, am optat pentru ceva grafic. Ideea e simpla, in ziua curenta decid exact ce stare am avut dupa care atunci cand desenez linia, acord o nota acelei stari, sper sa aibe sens ce spun…

Pastrez inca Mood Tracker-ul pentru ca mi se pare extrem de util, ma ajuta sa fiu sincera fata de mine si ma simt extrem de fericita atunci cand, observ ca inchei cat mai multe zile cu o atitudine buna.

bujomai6

Am mai adaptat putin “Habit Tracker-ul”, am renuntat la cateva nimicuri si am adaugat altele. Imi place sa le urmaresc, fie si cat de neinsemnate, anumite obiceiuri pot disparea cu desavarsire fara sa realizam.

bujomai9bujomai11

Pagina destinata pentru “Memories and Gratitudes”, am transformat-o in “One line a day”, am un jurnal pentru 5 ani pe care l-am achizitionat anul acesta si l-am inceput, mi se pare ideal de rasfoit si citit peste ani si ani, chiar vreau sa il continui desi am Bullet Journal-ul.

bujomai7bujomai3

Pastrez cu sfintenie “Water Tracker-ul”, reusesc sa beau mult mai multa apa iar asta reprezinta o mare, mare realizare desi nu asa ar trebui sa consider. Sunt unele persoane carora aceast actiune le vine natural, ca orice alta insa mie mi se pare o corvoada…

bujomai8

Am pus cap la cap deja spread-ul pentru saptamana 1-7, l-am mai folosit si mi-a placut enorm cum se vedea pe parcurs ce umpleam casutele cu task-uri asa ca go on.

Am lasat un mic spatiu pentru a gasi cel mai bun citat motivational pentru saptamana urmatoare asa ca am apelat din nou la cartea “In spatele mastii” de Emma Sayle.

bujomaibujomai2

semnatura-noua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s