Materialul asta frumos de culoarea untului mi-a facut repede cu ochiul si parca imi spunea: vreau sa fiu o bluza!

L-am si achizitionat dintr-un Genbrug si desi nu avea o dimensiune uriasa, la prima vedere tot m-am gandit ca as putea scoate ceva decent din el.

diy-embroidery-blouse6
diy-embroidery-blouse2
diy-embroidery-blouse1

Acasa insa am realizat cat este de putin asa ca m-am rezumat la un crop top simplu, fara prea multe complicatii, visam la o bluza off shoulder, pompoasa dar dehh…

Procesul nu a fost complicat, dupa cum deja v-am obisnuit, urmez aceasi pasi simpli care alcatuiesc o noua piesa vestimentara. Avand deja tiparul, mi-a fost extrem de usor sa il prind de material si sa il tai, in mai putin de 2 ore aveam un nou crop top perfect pentru vara asta.

diy-embroidery-blouse5
diy-embroidery-blouse3

L-am facut cu gandul la mare, imi imaginez ca il port intr-o zi calda cand vin de la plaja, dupa ce soarele mi-a inrosit pielea, materialul este atat de catifelat si de moale incat nu vad ce altceva as putea purta intr-un asemenea moment. Mi-au placut enorm de tare detaliile de pe el, broderia in principal, este atat de iubita in acest sezon, am vazut acest tip de material peste tot asa ca am fost tare bucuroasa sa il gasesc si in plus, sa pot decide ce sa fac din el.

In perioada asta m-am axat foarte tare pe garderoba mea, am renuntat la foarte multe piese dintr-o data si nu imi pare rau, sunt de parere ca mai bine esti constienta, ca femeie, ca nu mai ai la propriu cu ce sa te imbraci decat sa ai haine in sifonier care nu iti mai vin, nu te mai avantajeaza sau pur si simplu nu iti mai plac.

Da, asta pare dintr-o lume paralela dar este cea mai buna decizie, cea mai reala si logica. Hainele vin si se duc dar daca iti construiesti o armata mica de piese basic, ai sanse ca apoi sa spui: da, am haine!

Rezultatul final

diy-embroidery-blouse10
diy-embroidery-blouse9
diy-embroidery-blouse7
diy-embroidery-blouse4
diy-embroidery-blouse8

Anca GV

3 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.