Ma intorc din nou cu un tutorial foto despre cum poti transforma o camasa barbateasca, intr-o bluza feminina, perfecta pentru vara asta.

Camasa asta are un mateial destul de placut, moale iar imprimeul este destul de sport asa ca mi-am propus sa ii pastrez tematica si sa o transform intr-o bluza simpla.

upcycle-men-shirt2

Mai jos am sa va explic pas cu pas cum am facut-o.

Pasul 1

Dupa ce am decis cum vreau sa arate, am inceput sa o desprind bucata cu bucata, manecile, apoi partea din fata de cea din spate. Am descusut buzunarul din fata pentru a-mi pastra si forma niste bucati de material cat mai mari, avand grija sa nu irosesc nici macar un centimetru.

Pasul 2

Am calcat bucatile de material si am aplicat tiparul pentru a croi noile parti dar nu inainte de a schimba partea din spate a camasi cu cea din fata. M-am propus ca pentru noua bluza sa am nasturii pe spate iar partea din fata a bluzei sa fie simpla.

Prima intentie a fost de a-i lasa maneci lungi dupa care am vazut ca nu prea imi ajungea materialul asa ca am decis pe parcurs sa le tai scurte.

upcycle-men-shirt9
upcycle-men-shirt5
upcycle-men-shirt3
upcycle-men-shirt7
upcycle-men-shirt8

Pasul 3

Dupa ce am taiat materialul, am asamblat bucatile cu bolduri si am cusut-o la masina.

Dupa ce am cusut tivul, am avut grija sa prind corect micile detalii de pe maneci si gata.

Rezultatul final 

upcycle-men-shirt6
upcycle-men-shirt1
upcycle-men-shirt4

A iesit un crop top tare simplu si frumos, l-am purtat deja cu pantaloni scurti din denim si tenesi si presimt ca vara asta, datorita nuantelor din material, va fi imbracat de multe ori.

Anca GV

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.