Cu organizarea pe luna aceasta am stat destul de bine mai ales ca am reusit sa tin si jurnal, din motive mai nefericite as spune… dar per ansamblu m-am bucurat de o luna plina, incarcata cu spread-uri frumoase si o evolutie interesanta a tracker-ului pentru stare/ mood.

Mai jos am sa fac o mica trecere prin bullet journal-ul de luna aceasta si ce mi-am mai achizitionat.

Mood tracker

Am fost extrem de sincera cu mine si am incercat pe cat posibil sa estimez corect starea dar si nota. Luna aceasta a fost extrem de dificila deoarece Ducky, catelul de acasa a suferit un accident de masina care i-a provocat moartea iar asta m-a coplesit de tot…

Ma bucur sa tin un astfel de tracker, ma ajuta enorm si ma face sa constientizez cat si in ce mod, starea mea de spirit se schimba.

weekly spread 7.jpg

Water tracker

Este neschimbat, va ramane neschimbat si luna viitroare insa planuiesc sa il imbunatatesc, estetic vorbind.

weekly spread 9.jpg

One line a day

Imi place enorm cum se vede luna aceasta asa ca am sa il pastrez neschimbat si luna viitoare, singura diferenta va fi highlighter-ul.

weekly spread 6

Weekly spread-uri

Cand ceva fuctioneaza cu adevarat e bine sa ai grija sa ti de acel lucru. ย Realizarea weekly spread-urilor pentru mine, reprezinta acea doza de relaxare intr-o dupa amiaza de duminica, am observat ca functioneaza pe bune si am de gand sa nu ies din acest ritm.

weekly spread 5weekly spread 4weekly spread 3 (2)weekly spread 2 (2)weekly spread 8

Markerele Tombow Dual Brush Pen

Acum cateva saptamani am indraznit sa fac o investitie in markerele Tombow, am decis ca vreau sa experimentez mai multa caligrafie, sa invat mai mult si sa ma perfectionez in aceasta directie. Am optat pentru un set de markere in nuante Pastel, le-am achizitionat de AICIย si nu imi pare rau, au sosit in acest amabalaj elegant, alb, foarte practic mai ales ca eu sunt o maniaca atunci cand vine vorba de ordine, nu imi place sa le tin imprastiate prin sertare.

weekly spread 1 (2)

flori-mici

Imi place enorm sa trec printre pagini, mai ales cand sunt colorate, fie ele stickere copilaresti, fie puternic colorat cu markere, imi infrumuseteaza ziua atunci cand, la cafea, rasfoiesc jurnalul si incep sa completez pentru ziua precedenta dar si pentru ziua curenta.

In mare parte cam asa a decurs luna aceasta in bullet journal, sunt extrem de multumita si am de gand sa continui in acest fel.

Anca GV

2 comments

  1. Foarte, foarte drฤƒguศ› ๐ŸŽ€ trebuie sฤƒ รฎncep ลŸi eu un jurnal de genul ฤƒsta, mai ales fiindca sunt dezorganizarea รฎn persoanฤƒ. ๐Ÿ˜‚

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: