Vara este aici si ma bucur din tot sufletul. Simt ca am o infinita tolba de posibilitati, trebuie doar sa ma las purtata de val.

Planificarea pe luna Iunie mi s-a parut destul de dificila pentru ca mi-am propus sa desenez mai mult, in locul sticker-elor si asa am si facut insa, inspiratia ma parasea subit de cate ori luam jurnalul in mana ca sa il programez.

Nu am sa mint, am stat cam o saptamana pana am decis ce spread-uri sa fac si ce anume sa mai urmaresc.

Cea mai mare problema am avut-o cu “Mood Tracker-ul”, nu am stiu exact cum sa il fac, am gasit fel de fel de idei insa niciunul nu mi-a fost pe planc, asta pana sa gasesc noul video de la Boho Berry pe care il gasiti si voi AICI, “Circular Tracker-ul” pe care ea l-a realizat cu ajutorul compasului plat, mi s-a parut o idee geniala si cum eu o consider pe ea o geniala, i-am imprumutat ideea si am adaptat-o dupa nevoile mele.

Compasul il gasiti pe webshop-ul lui Moxiedori sau pe link-ul de AICI.

Nu am putut sa rezist foarte tare fara motive tropicale asa ca am adaugat din nou frunze de palmier, philodendron sau flori de trandafir japonez.

Uitandu-ma la primele mele pagini din Bullet Journal, realizez cat de tare am evoluat si sunt mandra asa in sufletul meu, am reusit sa vad ce mi se potriveste, am invatat cum sa il utilizez si ma ajuta enorm, stiu ca am mai spus asta de atatea ori dar, asa este.

june bullet journalphilodendron theme bullet journalone line a day bullet journalwater tracker bulletjournalmood tracker bullet journaltropical theme bullet journalhabit trackerhabit tracker bulletjournal

Anca GV

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: