Bullet Journal – set-up for July 2017

Punand pixul pe hartie si facandu-mi planificarea pentru luna Iulie, am realizat cat de repede a trecut timpul, cat de putin mai este pana la concediu si cat de mult am asteptat toate astea.

Oricat de tare m-am atasat de o planificare simpla, minimalista, cu doar cateva flori desenate cu un fineliner, uitandu-ma pe geam si vazand soarele acela arzator, am decis sa fac exces de orice. Am scos pe birou toate sicker-ele pe care le aveam si cum asta va fi ultima luna planificata in acest jurnal, m-am pus pe decorat.

Nu ma simt neaparat confortabil cu rezultatul final, nu este chiar stilul meu dar sunt sigura ca atunci cand o sa il rasfoiesc, or sa ma fulgere fel de fel de amintiri placute si amuzante.

Nu am adus schimbari majore, am reusit sa imi gasesc un stil si imi place, ma simt bine cu el, de ce as schimba?

Singurele schimbari pe care le ve-ti observa sunt la habit tracker, l-am divizat si am adugat un self care tracker, unde voi monitoriza tot ce tine de mine, de la dieta, sport pana la ingrijirea parului si a pielii. Ultima schimbare am adus-o paginii, one line a day, am transformat-o in keywords, am observat ca pot sa ma exprim mai usor notand cuvintele cheie ale zilei respective.

Am realizat o planificare simpla pentru ca voi fi destul de aglomerata cu pregatirea bagajelor si a calatoriei si sunt foarte indecisa in privinta bullet journal-ului, daca sa il iau cu mine sau nu… Voi il luati in vacanta sau faceti pauza?

july spread 15july spread 17IMG_8504july spread 11july spread 9july spread 10july spread 8july spread 6july spread 7july spread 5july spread 4july spread 20july spread 23

semnatura-noua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s