Mutarea in noul Bullet Journal am simtit-o ca pe o clasica mutare dintr-o locuinta in alta. Pregatirea spread-urilor si actualizarea cuprinsului, au solicitat ceva timp dar, atunci cand faci asta din pura placere sau pur si simplu o iei ca pe o metoda de relaxare, nu ti se mai pare o asa mare corvoada.

Agenda este una clasica de la Leuchtturm 1917, am comandat-o de AICI si este in nuanta new pink, am vrut o alta nuanta si cum colaborarea dintreΒ Leuchtturm 1917 si Bullet Journal are doar nuanta emerald sau black, m-am multumit si cu una simpla fara acele plusuri despre care am vorbit AICI.

bullet journal new pink9bullet journal new pink8bullet journal new pink7

De data aceasta, capatand ceva experienta, am fost mult mai ordonata si am lasat un avans de 30 de pagini pentru clasicele spread-uri pentru “savings”, “to buy”, “to be read”, “reading challenge” s.a.m.d., iar abia apoi mi-am putut face planuri cu privire la planificarea pentru luna August, despre care va voi scrie maine.

Celalalt Bullet Journal m-a tinut 7 luni de zile in conditiile in care abia am reusit sa imi gasesc un stil de a planifica, compact cat de cat .

Mai jos gasiti imagini atasate, sper sa va ofere inspiratie, iar pentru si mai multa inspiratie, va invit pe contul meu de Pinterest pe care il puteti accesa de AICI.

bullet journal new pink6bullet journal new pink14bullet journal new pink13bullet journal new pink5bullet journal new pink12bullet journal new pink11bullet journal new pink4bullet journal new pink3bullet journal new pink10bullet journal new pink2bullet journal new pink1

Anca GV

4 comments

  1. Jurnalul tau este superb, magnic, cum vrei sa spui.
    Faci o treaba minunata prin felul un care te organizezi, in care scrii, in care citesti.
    Mi-as dori sa tin si eu un Bullet Journal, dar chiar nu e de mine…
    Te pup cu drag si spor in toate. πŸ™‚ :*

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: