vocea lui archer de mia sheridan

Da, a sosit momentul sa scriu recenzie despre cea mai frumoasa carte pe care am citit-o anul acesta…

O lectura pentru care am pasit intr-o librarie si am platit fara sa ma uit la cifra, o lectura pe care mi-am dorit-o cu o atat de mare ardoare incat am devorat-o portionat, pe un sezlong la soare, am reflectat asupra fiecarui capitol si am povestit-o cu lux de amanunte tuturor. Asta e feelingul pe care trebuie sa il ai atunci cand citesti ceva cu adevarat bun.

Editura Epica a inceput sa imi atraga atentia din ce in ce mai tare, publica romane exceptionale si ador formatul cartilor lor, au mereu o coperta adorabila, decorata cu titluri atent tiparite si nu iti distrug imaginatia cu fel de fel de asocieri a unor oameni cu personajele din carte, iar pentru asta ma inclin in fata lor.

Probabil ati vazut cat de tare m-a impresionat aceasta lectura din postarile de pe facebook sau instagram, asa este, chiar sunt impresionata.

Nu auzisem de aceasta scriitoare pana acum, stiu doar pareri de la alti cititori, cum ca ar fi o scriitoare foarte buna, pot spune ca m-am convins si imi doresc ca editura sa mai traduca si alte carti de ale autoarei.

Personajele mi-au intrat sub piele instant, facandu-ma partasa povestilor lor si oarecum prinsa la jumatate deoarece lectura a fost construita pe baza a doua perspective.

Bree Prescot este vocea feminina din aceasta carte, reprezentata de o tanara care a pierdut prea mult in prea putin timp, un tata si o mama, in momente diferite si in conjuncturi diferite… se muta din Ohio in Maine, o localitate din provincie in speranta ca locurile noi si oamenii noi, ii vor mai atenua din cosmaruri.

Prima oprire, un supermarket, o plasa plina de cumparaturi ce se frange intr-o parcare lasand sa cada pe asfalt tot felul de lucruri feminine, un baiat ursuz ce ii sare in ajutor, ridicand fara vreo rusine, mai intai un pachet de absorbante iar apoi diverse batoane de ciocolata.

Cartea are un ritm destul de alert, nu apuca sa te plictiseasca iar firul intamplarilor este destul de original, chiar si pentru un cititor inrait, sunt sigura ca nu ati mai intalnit o asemenea poveste, daca da, inseamna ca eu nu sunt chiar atat de inraita…

vocea lui archer de mia sheridan3

Chiar nu vreau sa va divulg mai mult din carte, citind asta, sa stiti ca nu veti gasi mai jos alte detalii despre protagonisti, este o recenzie, un mod de a exprima parerea mea pura si personala despre aceasta carte, nu o povestire asa ca, daca aveti inceredere in mine cumparati cartea si cititi-o, va asigur ca nu veti regreta.

vocea lui archer de mia sheridan2vocea lui archer de mia sheridan4vocea lui archer 1

Anca GV

12 comments

    1. Si eu ma bucur sa o am in biblioteca, este plina de semne unde am marcat cate ceva ce vreau sa recitesc, o sa ma faca tare fericita pe viitor

      Like

  1. Buna Anca, stii cumva se gaseste cartea aceasta si in format pdf sau alt format compatibil cu ereader-ele? Multumesc.

    Like

  2. Am iubit cartea asta la propriu. Am s-o recitesc cat de curand . Ma bucur ca ți-a placut pentru ca am auzit si păreri contra .

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.