Octombrie e aici, cu frunze cazatoare si adieri placute de vant, cu ploi marunte si o scadere considerabila de temperatura… e liniste.

Am pus cana de cafea pe birou, am scos agenda si m-am pus pe planuit, am vrut ceva simplu asa ca am incercat sa fiu cat mai practica.

Acum doua saptamani si ceva am gasit la magazinul de vechituri din vecinatate, o carte in daneza despre ciuperci, am achizitionat-o pentru ca pe fiecare pagina, are ilustrate zeci de neamuri de ciuperci si reprezinta o importanta sursa de inspiratie atunci cand vreau sa desenez.

bujo october facebook8bujo october facebook2

Am ales usor tematica acestei luni, avand cartea asa ca pe langa spread-urile simple si obisnuite, am adaugat si cateva desene cu ciuperci.

Welcome page-ul a fost inspirat de o imagine pe care am gasit-o pe pinterest asa ca am recreat-o fara nici o problema, mi s-a parut extrem de potrivita cu tematica din aceasta luna, din pacate nu cunosc autorul acestei creatii, ar fi fost frumos sa il mentionez.

bujo october facebook1160a81cbaed3bffecdec9f8c567372d75bujo october facebook7bujo october facebook4bujo october facebook3bujo october facebook10bujo october facebook6bujo october facebook5bujo october facebook2bujo october facebook1

Anca GV

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: