Cautam de ceva vreme o pudra cu particule fine sa ma ajute sa imi setez fondul de ten pentru ca am un ten uleios in zona T si pe parcursul zilei incep sa lucesc.

Primind pliantele in posta, am gasit pe cel de la Matas si va mai spuneam eu, este asemanator cu Dm-ul de la noi doar ca nu gasesti mancare pentru animale…

Am inceput sa il rasfoiesc in cautarea de noi oferte si am dat peste noua gama de la Maybelline – Fit me ce se lauda cu o varietate extraordinara de nuante. Stiu, stiu, in Romania a aparut inca din aprilie, dar aici… abia acum.

Maybelline Fit Me Matte & Poreless5

Am luat geanta, am luat cheia si am mers pana acolo, am intrat in magazin si am cautat, am  gasit si am inceput sa fac zeci de  swatch-uri, atat de multe nuante…

Dupa zeci de minute petrecute in fata stand-ului, am decis sa iau pe cel cu acoperire mica in nuanta 110-porcelain pentru ca vreau un finish natural, pudra este in nuanta 105-natural ivory si le-am ales atat de deschise la culoare pentru ca se apropie iarna, pielea incepe sa mi se albeasca teribil si imi doresc sa nu se mai vada ca si cand as avea o masca.

Nu am rezistat tentatiei si am luat spre incercare si rimelul Volume Express Lash Sensational Mascara tot de la ei, in nuanta black, chiar imi doream sa il cumpar, stiam de el de ceva vreme dar mi-am propus sa termin tot ce dupa care sa incerc altceva si vreau sa va spun ca este cel mai bun rimel pe care l-am folosit pana acum.

Maybelline Fit Me Matte & Poreless1

Dupa ce am ajuns acasa, am inceput sa le testez si am descoperit ca mi se potrivesc perfect, chiar este ceea ce am cautat in ultima perioada.

Fondul de ten are o acoperire mica, are o consistenta lichida, foarte lichida, iar finish-ul este mat, nu lasa senzatia de ten lipicios si este cat de cat rezistent la transfer (asta in comparatie cu ce am eu in clipa de fata).

Maybelline Fit Me Matte & Poreless2

Pudra este simpla, banala, o nuanta foarte deschisa, care fixeaza orice fond de tren si lasa un aspect mat si foarte catifelat.

Maybelline Fit Me Matte & Poreless4Maybelline Fit Me Matte & Poreless3

Anca GV

 

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: