Chiar daca abia acum a inceput sa cada ninsoarea, Mosul a fost destul de punctual anul asta, pe avion si masina, chiar si scooter, a incercat pe cat posibil sa aduca darurile la timp insa tot m-a pus pe ganduri, oare am fost suficient de cuminte?

paper princess 3

Puteam sa numesc postarea asta simplu “The Royals” si probabil ati fi trecut peste, este destul de usor de inteles faptul ca aceasta serie mi-a intrat pana in maduva oaselor si da, sunt obsedata de ea.

Am parcurs primul volum cu repeziciune si am zis: “asta este o serie geniala!”, am cautat sa fac rost de volumul doi insa toata lumea ma punea sa astept… “nu e timp de pierdut, Ella a fugit de acasa iar Reed este intr-o mare incurcatura…”, nimeni nu intelegea.

Ba chiar l-am pus pe tatal meu sa imi cumpere cartea si sa o puna la posta, cu sensul ca: “trebuie sa vina Mosul, asa-i?”. Nici el nu parea sa inteleaga graba.

Stiu, este 12 decembrie dar credeti-ma, abia acum mi-am facut timp sa va povestesc, am devorat aproape tot volumul doi si ma simt mai usurata, stati linistiti, urmeaza si recenzia.

Vazand ca nu am cum sa pun mana pe nici o continuare, asta in timp record, i-am scris Mosului si l-am pus sa faca un sacrificiu.

Pentru ca Editura Trei abia traduce volumul trei (sper), am cautat pe Amazon seria in limba engleza, in fond… cat de dificila poate sa fie de parcurs?

Am gasit seria pe Amazon, (mai jos am sa va las si link-urile) si am platit o mica avere pentru ca seria sa ajunga la mine in doua zile, peripetiile abia de acum incep.

Paper Princess (The Royals, #1) 
Broken Prince (The Royals, #2) 
Twisted Palace (The Royals, #3) 
Fallen Heir (The Royals, #4) 

paper princess 1
paper princess 2

Trebuia sa soseasca pe 6 decembrie, am fost libera asa ca mi-am permis sa ma odihnesc, a fost o zi plina de motait pe canapea in asteptarea celui iubit, ca sa impodobim bradul. Pe parcursul zilei primisem cateva email-uri de la Amazon cum ca una din carti nu va sosi in timpul alocat si incepusem sa ma tot intreb daca intreaga comanda va sta pe loc din cauza acelei carti. Cand el a sosit de la serviciu, mi-a adus pachetul cu carti si mi-a spus ca l-a gasit la usa, da… corect, nu incapea in cutia postala asa ca postasul, prin toate incercarile lui de a ma trezi din somn, a sfarsit prin a-mi lasa pachetul la usa, ca un adevarat Mos Nicolaie, ghetutele imi mai trebuiau.

Ultimul volum, caci el intarzia, a sosit abia a doua zi pe semne ca in ziua curenta fusese tiparit, conform inscrierilor de pe coperta.

Seria arata intr-un mare fel, iubesc formatul american, este mai mare, iar hartia este de o calitate superioara, mult mai fina si cu un miros specific mai pronuntat. Coperta este atat de fina incat ai putea jura ca este facuta dintr-o piele ecologica, ceva scump.

paper princess 4

Engleza se parcurge foarte usor, nu ai nevoie de cunostinte superioate, de vreun cambridge ca sa poti intelege, consider ca daca esti destul de infocat sa aflii detaliile, nu ai timp sa te mai temi.

Fiind prima serie in engleza pe care o am, datorita formatului si al calitatii, planuiesc sa mai achizitionez cateva carti de acest tip insa am sa ma axez pe cele scrise de Colleen Hoover, la fel de simple mi se par.

Cu acestea fiind spuse, acesta este o parte din cadourile primite, ceva ce merita cu adevarat mentionat. Voi ce carti ati primit de la Mosul?

Anca GV

4 comments

  1. Asa este, sunt usor de parcurs si in engleza. Superba seria! Din pacate, ultimul volum Craked kingdom, nu l-am gasit si am ramas cam “suspendata” si frustrata ca nu stiu cum se termina. 😦

    Like

  2. Mie îmi vine să plâng :))) am comandat și eu primele două volume din serie (traduse la noi)azi trebuie sa ajunga…pe restul aștept…engleza mă bate grav! Lectura plăcută!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.