Pentru 2018 am planuit atent destul de multe schimbari, am o lista intreaga cu lucruri pe care vreau sa le fac si unele din ele le-am indeplinit inainte ca anul nou sa vina, ma simt usurata.

Poate ca ati observat, sau nu, ca am adaugat o noua categorie pe blog, se numeste “Decor” si am de gand sa adaug tot ce inseamna inspiratie in materie de organizare si decorare a unei case. Imi place sa fac asta, sa adaug mici pete de culoare in fiecare sezon pentru ca de obicei, ma plictisesc repede.

Ajunge cu introducerea, haideti sa vedeti de ce v-am adus aici.

Pentru ca apartamentul a suferit cateva schimbari, a venit vremea sa imi pun intrebarea: bun, dar eu unde o sa stau sa scriu?

Cu multe luni in urma, am inceput sa fac fel de fel de masuratori si sa caut la Ikea, biroul perfect, care sa se incadreze intre comoda pentru TV si masa pentru mancat.

birou15

Aveam deja dulapul cu sertare numit “ALEX” si nu am vrut sa renunt la el, este mult prea organizat si am prea multe lucruri in el asa ca singura solutie, sa cumpar un alt picior si un blat. Aparent asta, s-a dovedit a fi cea mai ieftina investitie.

birou8

Piciorul se numeste “LERBERG” iar blatul “LINNMON”. Asamblarea lor a fost extrem de rapida si pot spune ca este foarte stabil.

birou9birou3birou7

Am renuntat la confortul scaunului pe care il aveam, in schimbul unuia mai mic, este scaunul care imi completa micul atelier atunci cand stateam sa cos. Numele lui este “SNILLE”, este alb si probabil ca il voi schimba in viitor.

birou1

Pentru ca aveam nevoie si de lumina, am mai achizitionat inca o lampa “NOT” pentru a lumina si acest colt al camerei, astfel, am doua lampi cu picior pozitionate opus una fata de cealalta.

birou13

Pentru ca mai aveam putin spatiu, in spatele scaunului de la masa, am mai cumparat o biblioteca “BILLY” si am reusit sa imi organizez micile carti si decoratiuni carora in mod normal, nu le-as mai fi gasit loc. Biblioteca este la fel ca cea pe care o am in dormitor insa pe jumatate. Ma gandesc, ca daca as vrea sa ma mut, as putea sa le pozitionez una langa alta.

birou10

Pentru organizarea agendelor si a caietelor pe care le am, am decis sa nu le asez simplu in biblioteca, asa ca am cumparat de la Jysk, un cos din metal ce imita nuanta rose gold, mi se pare ca arata mai special decat sa le asez banal in sir una langa alta.

Tot la Jysk, am gasit la sectiunea de reduceri si aceasta vaza si aceasta cutiuta. Imi place sa am flori proaspete si pentru asta, mi-am rezervat un colt pe birou.

birou4birou2

Rezultatul final

birou6birou5

Anca GV

6 comments

  1. Arată super drăguț ❤️ felicitări, atât pentru idei, cât și pentru că ai făcut totul singură iar rezultatul este superb! ❤️ Cât mai multe proiecte pline de succes!

    Like

  2. Îmi place cum ți-ai organizat colțișorul. Într-o bună zi, probabil o să-mi iau și eu ceva cu sertare să mi-l bag sub birou, pentru organizarea biroticii, să nu-mi mai ocupe loc în „dulapul” bibliotecii.

    Liked by 1 person

  3. Anul ăsta sper din suflet să găsesc un apartament pe gusul meu pentru mine și viitorul soț. Și nu mi-e neapărat de statul împreună cât sunt entuziasmată de partea cu decoratul. Deja am panouri pline pe Pinterest. Îmi place stilul tău și sper să postezi mutl despre asta ca să am inspirație. Pupici!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: