Continuand seria cartilor scrise de Colleen Hoove, m-am oprit asupra cartii Confess pe care am parcurs-o cu repeziciune in limba engleza. Nu imi este neaparat usor sa parcurg carti in limba engleza dar cateodata, cand dorinta este prea mare, parca nu mai constientizez. S-a intamplat si cu aceasta carte, din cauza ca atunci cand am achizitionat ultima data carti de pe elefant, stocul devenise indisponibil pentru aceasta carte si nu mai puteam astepta.

Confess… am simtit aceasta carte diferit, parca autoarea a creat o piesa de arta, o pictura superba ce a imbinat extrem, multa iubire cu multa suferinta.

IMG_0123JPG
IMG_012322

Auburn Reed este un personaj complex, tanar dar foarte experimentat. Pana la varsta de 21, a experimentat tot, pierderea cuiva iubit, nasterea primului copil, tradarea familiei si cate si mai cate…

Am admirat-o, am plans alaturi de ea si am sperat, am sperat ca intr-o buna zi sa isi recapete linistea, care din punctul meu de vedere, este mai presus de fericire.

Cartea este impartita in doua opinii, lucru care reprezinta un mare plus pentru noi ca si cititori, intotdeauna vom percepe mai atent sirul evenimentelor prin ochii a doua personaje, suntem arbitrii si reusim sa facem diferenta intre personajele care gresesc si cele care au dreptate.

Owen este vocea masculina, plina de secrete si cu un puternic impact asupra personajului Auburn, iar asta cred ca defineste perfect cartea asta ca fiind una romantica.

Nu consider ca am ce sa adaug despre cartea asta in plus, ca sa va faca sa o cititi, este tradusa la Editura Epica si o puteti gasi in orice librarie, este scrisa de Colleen Hoover, si deja stiti cat de tare imi doresc sa o parcurgeti.

P. S. Epilogul va va lasa fara cuvinte!

Anca GV

6 comments

  1. Una dintre cărțile autoarei pe care am trecut-o la lista celor pe care le-am adorat . O poveste încâlcita , cu fluturași in stomac si o iubire ce rezista . Are ca esența , tristetea , dar mai are si bucuria de a vedea ambitia si lupta pentru viitor frumos .
    In toate cărțile pe care le-am citit de la autoare , se aduce in discuție mai mult sau mai putin traume . Imi place ca ea creionează personaje puternice care înving obstacolele vieții.

    Liked by 1 person

    1. Cu siguranța iti vor plăcea . O singura carte de-a ei m-a dezamăgit , dar nu atat de mult încât s-o las din mâna .

      Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.