Acum un an puneam pe blog primul tutorial despre cum poti transforma o camasa barbateasca intr-un crop top si pentru ca a avut succes, anul acesta revin cu inca unul.

Sa realizezi o bluza feminina dintr-o camasa barbateasca nu este greu, trebuie sa iti imaginezi cum vrei sa arate dupa care sa descosi piesa cu piesa acea camasa pentru a scoate cat mai mult material, aplici tiparul dupa care tai, cosi si gata. Un tutorial mai detaliat il gasiti in postarea: “tartan crop top“, acolo am scris mai mult despre fiecare pas al procesului pentru a ajunge la rezultat dorit.

Va spuneam ca am pornit o mica serie, primul lucru pe care l-am realizat a fost geanta din iuta, urmata de fusta circulara iar apoi acea transformare a balerinilor urmand sa completez tinuta cu aceasta bluza.

Abia astept sa se iveasca sansa sa port intreaga tinuta, momentan vremea nu este prietenoasa, parca vara s-a sfarsit si toamna a sosit, chiar sper la zile frumoase si calde din nou, pentru ca ma simt pregatita.

Mai jos gasiti cateva fotografii de pe parcursul intregului proces, imi doresc sa va inspire si sa va dea incredere in voi, sunt sigura ca o sa vi se para la fel de usor pe cum arata.

bluza-din-camasa-barbateasca7
bluza-din-camasa-barbateasca6
bluza-din-camasa-barbateasca3
bluza-din-camasa-barbateasca4
bluza-din-camasa-barbateasca1
bluza-din-camasa-barbateasca5
bluza-din-camasa-barbateasca2
bluza-din-camasa-barbateasca8

Rezultatul final

bluza113
bluza11

Anca GV

1 comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.