Astazi s-au implinit patru ani de cand va tot scriu, de cand va tot fur minute din viata cu micile mele articole. Doamne ce a mai zburat vremea…

ancagv.jpg

Accesand pagina “despre“, poate ati citit ca scopul blogului a fost de a-mi expune in mod public abilitatile artistice, dar mai important, scopul a fost de a ma regasi, de a ma ajuta sa evoluez. Tot acolo, spuneam ca am sa fac asta pana am sa reusesc exact sa inteleg la ce sunt mai buna si prin ce ma pot afirma in aceasta lunga calatorie prin viata, sincera sa fiu, tot nu am idee, asta poate insemna un lucru bun sau unul rau depinde de perspectiva.

Bun pentru ca nu am sa inchei aceasta activitate, de a scrie pe blog, in continuare o sa ne regasim printre comentarii si articole cu recenzii sau DIY-uri, stiu ca lumea evolueaza de la scris la video insa prefer sa raman old fashion…

Rau, pentru ca daca inca fac asta inseamna ca nu am inteles ce e cu mine, asa este, nu am facut-o dar cateodata gasesc momente de liniste si fericire si asta conteaza enorm, viata ii scurta si parca degeaba lupti sa ajungi undeva daca pe parcursul drumului nu te opresti sa admiri peisajele.

Am fel de fel de pareri si fel de fel de “apucaturi”, stiu ca am schimbat mult formatul pe parcurs, insa a venit din nou vremea sa va multumesc, voua celor ce ma sustineti,  celor ce nu va sfiiti sa imi scrieti ganduri bune, voua celor ce pe parcurs mi-ati devenit prieteni, cei mai buni prieteni.

Am legat multe prietnii aici, atat de bune incat rezista la mii de kilometrii, rezista la oceane ce ne despart, rezista la orice. Este extrem de important pentru mine si pentru asta, va multumesc inca odata.

La multi ani!

Anca GV

4 comments

  1. LA MULTI ANI PENTRU BLOG ADOR BLOGUL TAU IMI FACI RECOMANDARI FOARTE BUNE ITI PLACE SA VOBIM DESPRE LECTURA ITI MULTUMESC CA IMI FACI VIATA MAI FRUMOASA

    Liked by 1 person

  2. Drum bun in calatoria ta!!!! Mergi inainte, viata este frumoasa si cu bune si cu rele. Ne incanti sufletele cu tot ceea ce postezi…..ai rolul tau si in drumul nostru, cei care iti suntem alaturi. La multi ani!!!!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: