Cand zic organizare a ideilor din cap, ma gandesc instant la sistemul unui Bullet Journal. Chiar si atunci cand sunt departe de notebook-ul meu, ideile si gandurile imi sunt asezate in spread-urile imaginare, iar sistemul asta mi-a schimbat viata.

Sunt mai bine de 3 ani de cand am inceput sa-l folosesc, la inceputul lui 2017 cumparandu-mi primul Bullet Journal in frumoasa nuanta “Emerald”, iar pe parcurs am ramas fidela notebook-urilor de la Leuchtturm 1917 pentru calitatea si versatilitatea lor. Desi am avut tendinta de a schimba putin atmosfera, cumparand un notebook de la Dingbats*, niciodata nu a ajuns sa egaleze dragostea mea pentru Leuchtturm 1917, pentru ca atunci cand spun Bullet Journal, nu ma gandesc la nimic altceva.

Articolul de astazi este dedicat in intregime notebook-urilor de la Leuchtturm pentru ca pe parcursul anilor am reusit sa strang si sa folosesc un numar semnificativ de frumuseti si planuiesc sa fac update acestui articol de fiecare data cand mai achizitionez cate unul nou.

flori-mici

Leuchtturm 1917 – Bullet Journal Edition (Emerald)

Este primul achizitionat, de pe un site numit, Appleboom, care a ajuns la mine foarte frumos impachetat, facand ca prima experienta sa fie una de neuitat.

L-am inceput in Ianuarie 2017 si l-am terminat in Iulie 2017.

Un articol despre el, gasiti AICI.

leuchtturm3leuchtturm9emerald

Leuchtturm 1917 (New pink)

Stiam ca nu mai sunt optiuni cu acea coperta embosata, asa ca urmatorul notebook care avea sa-mi fie Bullet Journal a fost un clasic Leuchtturm in nuanta New Pink, cumparat de pe Amazon.

L-am avut in perioada August 2017 – Februarie 2018.

Articol despre el gasiti AICI.

leuchtturm2

Leuchtturm 1917 – Bullet Journal Edition (Nordic Blue)

Imi amintesc ca abia aparuse noua culoare pentru Bullet Journal-ul embosat, aceasta frumoasa nuanta de albastru, il ravneam insa nu reuseam sa il gasesc pe nicaieri iar pentru asta, am renuntat la gand si am procurat pe cel de culoare neagra, pentru ca finalul lunii se apropia, iar eu trebuia sa imi fac noua planificare. Doua magazine mai tarziu, pitit intr-un raft, am reusit sa il gasesc si asa m-am facut cu doua Bullet Journal-uri in doar o singura zi.

Culoarea este superba si a fost perfect pentru vara, caci l-am tinut din Martie 2018 pana in Septembrie 2018.

leuchtturm11

Leuchtturm 1917 – Exclusive Edition (Metallic Gold) 

100-a aniversare a celor de la Leuchtturm, a adus pe piata trei noi culori metalizate, auriu, argintiu si culoarea cuprului. Am fost extrem de entuziasmata sa gasesc pe cel auriu intr-o librarie, dupa o zi plina de peripetii, in care karma si-a facut puternic simtita prezenta in favoarea mea.

L-am folosit din Octombrie 2018 pana in Martie 2019.

Atasez AICI un articol ce include mai multe notiuni despre el.

leuchtturm12leuchtturm1

Leuchtturm 1917 – Bullet Journal Edition (Black)

Cumparat in aceasi zi cu cel Nordic Blue, a fost o aditie frumoasa la colectie si mai ales, o usurare atunci cand am avut nevoie de un notebook nou.

Inceput in Aprilie 2019 si terminat in Decembrie 2019.

leuchtturm4

Leuchtturm 1917 Red Dots Edition (Army Green)

Inceput in Ianuarie 2020, este Bullet Journalul actual insa acum, la finalul lui Iunie am sa il termin, predand stafeta unuia clasic in culoarea Ice Blue.

Bullet-Journal-–-set-up-for-January-2020-1Bullet-Journal-–-set-up-for-January-2020-13

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: