Numele meu este Anca-Georgiana Vasilescu si sunt pasionata de tot ce implica multa creativitate. Stabilita intr-un orasel mic din Danemarca de cativa ani buni, am reusit sa imi creez un univers plin de liniste, lectura si unicitate.
Din dorinta de a-mi impartasi stilul de viata simplist, pe 18 iulie 2014 am creat site-ul “AncaGV”, servind ca refugiu atat pentru mine cat si pentru cei ce il viziteaza.

cropped-logo-anca-gv.png

Masina de cusut a fost primul instrument ce mi-a deschis apetitul pentru articolele vestimentare, care create din materiale sustenabile, sunt cu adevarat pline de unicitate si poveste. Usor, usor, am simtit nevoia sa imi documentez fiecare creatie pe site, sub forma de tutoriale.
In zilele libere de la serviciu, cand nu cos, iubesc sa citesc si sa imi expun parerile sub forma de recenzii pe care le adaug pe blog.

Anca GV

4 comments

 1. Felicitări! În încercarea de a te regasi pe tine, ne încânți cu postările tale. Cât despre recenzia cărților nu pot decât să-ți mulțumesc pentru idei de lectură. Succes!

  Like

 2. Felicitari pentrul blogul asta minunat pe care l-ai creat. Îmi place tema blogului, pozele care le postezi,recenziile pe care le faci..Succes in continuare! Pupici!

  Like

  1. eu iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai spus si care au ajuns exact acolo unde trebuie, in inima 🙂 . E pur si simplu pasiune, pentru scris, pentru fotohgrafie si design web… multumesc!

   Liked by 1 person

Comments are closed.