Fustita in clos cu volane, facuta de mine in vara anului trecut nu a avut sansa sa fie purtata pana acum cateva zile. Fiind in ton cu vremea frumoasa, mi-am facut curaj si am asortat-o unei tinute girly in nuante pastelate de roz cu o bluza larga crosetata.

20150309_155718
?
20150309_162104
?

Pentru a mai taia culoarea “barbie” am imbracat restul pieselor vestimantare de culoare neagra.

Regret ca nu am putut aduce cu mine si masina de cusut pentru ca mi-as fi dorit sa inventez si alte modele de fuste sau bluze inspirandu-ma din noile tendinte ale anului 2015 dar planuiesc ca in viitorul apropiat sa fac o achizitie foarte buna in sensul asta si sa ma aprovizionez si cu materiale necesare.

Vantul nu prea este prietenos in zona asta si mi-a cam ciufulit parul si fusta dar in loc sa ma enerveze, m-a amuzat foarte tare pentru ca prietenul imi facea poze si in ultima fractiune de secunda eu ma agitam sa tin de fusta.

Au iesit niste poze pline de zambete si ma dureau obrajii de atata ras, pacat ca nu am facut un video pentru ca m-ar fi amuzat si mai tare, ar fi ramas amintirea vie.

Ziua acea a fost extraordinar de buna, am simtit iubire din toate partile si m-am bucurat din plin de ea, asimiland-o cu toata fiinta mea, toate se datoreaza iubitului meu caruia ii multumesc prin veselia de pe chipul meu. Ma face sa rad, ma enerveaza si duce pana capatul rabdarii mele dar ma iubeste sincer si nu am nevoie de cuvinte sau cadouri ci simple gesturi sau priviri.

20150309_161922
20150309_161642
20150309_161911
20150309_162012
20150309_162008

Sunt indragostita si iubesc asa cum imi imaginam cand eram mica, asa cum credeam ca am sa iubesc pe jumatatea mea pentru tot restul vietii. Imi doresc tot de la noi si stiu ca impreuna putem face acel tot.

noi-doi

V-am impartasit cat de indragostita sunt si cat de fericita sunt si asta e doar o parte, parte disponibila pentru alta dragoste si anume blogul meu. Il iubesc si scriind aici imi gasesc linistea si echilibrul, relaxarea, imi pot pune gandurile in ordine atunci cand incerc sa ordonez cuvintele, fotografiile pentru o noua postare.

Sunt multumita dar vreau mai mult!

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: