Incep prin a va anunta ca aceasta postare este un update la cea de AICI si ca la sugestia unei cititoare, am descoperit ca J.A. Redmerski a publicat continuarea cartii intitulate “Niciodata impreuna?”, fapt care m-a bulversat destul de tare pentru ca nu stiu la ce sa ma mai astept din moment ce primul roman m-a mutat in mijlocul povesti si m-a captivat si emotionat pana la lacrimi.

impreuna pentru totdeauna cover bookimpreuna pentru totdeauna cover

In prima postare va spuneam ca nu apucasem sa termin cartea, dar acum ca am aflat ca exista si o a doua parte ma simt mult mai linistita, pentru ca ma trezesc pur si simplu gandindu-ma la povestea lor de dragoste care este atat de inocenta si frumoasa, tocmai prin prisma faptului ca intalnirea dintre cei a fost o pura intamplare, totul atat de spontan…

flori-mici

Foarte curiasa de evolutia relatiei dintre cei doi tineri am inceput sa caut varianta Pdf. a cartii dar nu am gasit-o pentru ca este o publicatie noua care inca se afla pe rafturile librariilor atat online cat si ale celor din tara asa ca mi-am indreptat atentia catre achizitie a romanului in format clasic. Sunt foarte incantata de aceasta idee mai ales ca nu am mai  beneficiat de foarte multa vreme de atingerea catifelata a hartiei proaspat tiparite si pentru ca sentimentul acela de rasfoire este inconfundabil.

Am comandat cartea de pe Elefant.ro la un pret redus de AICI iar coletul a sosit in doua zile.

Astept cu entuziasm sa o primesc de acasa si sa o citesc si promit ca am sa va povestesc despre ea intr-o postare viitoare.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: