Impreuna pentru totdeauna de J.A. Redmerski| update

timp de citit : 3 minute

Incep prin a va anunta ca aceasta postare este un update la cea de AICI si ca la sugestia unei cititoare, am descoperit ca J.A. Redmerski a publicat continuarea cartii intitulate “Niciodata impreuna?” fapt care m-a bulversat destul de tare pentru ca nu stiu la ce sa ma mai astept din moment ce primul roman m-a mutat in mijlocul povestii si m-a captivat si emotionat pana la lacrimi.

In prima postare va spuneam ca nu apucasem sa termin cartea dar acum ca am aflat ca exista si o a doua parte ma simt mult mai linistita pentru ca ma trezesc pur si simplu gandindu-ma la povestea lor de dragoste care este atat de inocenta si frumoasa tocmai prin prisma faptului ca intalnirea dintre cei a fost o pura intamplare, totul atat de spontan…

scrisoare

Foarte curiasa de evolutia relatiei dintre cei doi tineri am inceput sa caut varianta Pdf. a cartii dar nu am gasit-o pentru ca este o publicatie noua care inca se afla pe rafturile librariilor atat online cat si ale celor din tara asa ca mi-am indreptat atentia catre achizitie a romanului in format clasic. Sunt foarte incantata de aceasta idee mai ales ca nu am mai  beneficiat de foarte multa vreme de atingerea catifelata a hartiei proaspat tiparite si pentru ca sentimentul acela de rasfoire este inconfundabil.

Am comandat cartea de pe Elefant.ro la un pret redus de AICI iar coletul a sosit in doua zile.

Astept cu entuziasm sa o primesc de acasa si sa o citesc si promit ca am sa va povestesc despre ea intr-o postare viitoare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s