marsala skirt

Ma trezesc si o vad, e inca acolo, nu e vis sau film, e inca acolo, masina mea de cusut.

Incep sa fac pasi si sa ma desmeticesc, am fost obosita rau seara trecuta… am in cap ceva, o idee pe care vreau sa o pun in practica.

Imi beau cafeaua decupand un tipar pentru o fustita in clos exact pentru masurile mele. Caut in dulap intre materiale si il gasesc, nu stiu ce e dar stiu ca e de culoarea asta frumoasa, marsala.

marsala_skirt11marsala_skirt12marsala_skirt10marsala_skirt9marsala_skirt7marsala_skirt8marsala_skirt6marsala_skirt5marsala_skirt4

Iau o ultima gura de cafea amestecata cu putin zat iar fustita mea este croita si gata pentru a fi cusuta.

Pun ata pe bobina, trec papiota prin toate gaicile necesare pentru a pune in miscare mecanismul si incep sa cos.

Mai fac poze, mai cos si ma mai minunez : “Doamne ce bine e sa ai un lucru al tau, nou!”, o probez si ma pregatesc sa ii cos fermoarul, l-am ales pe cel rosu (nu pentru ca asa am vrut, doar pentru ca era singurul care se potrivea) incerc cu atentie sa nu gresesc si e gata, urmeaza bracinarul, fara nasture, simpla.

20151112_183033marsala_skirt_1marsala_skirt2

Imi doaream o fustita noua simpla in clos si stiam ca doar daca mi-o croiesc singura voi avea. Sunt atat de mofturoasa cand vine vorba de simplitatea articolelor vestimentare incat nu inteleg de ce un articol simplu, nu e simplu. Se vrea a fi ceva basic ce poate fi accesorizat la maxim insa materialul din care e facut sau croiala, il incarca de la sine… in fine.

Sunt foarte bucuroasa de cum a iesit, abia astept sa o port si ma tot gandeam cu ce sa o combin, imi vin in minte o multime de posibilitati si sincer spun ca abia astept sa o port alaturi de un sweater in aceasi nuanta.

marsala_skirt111

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s