pantaloni scurti cu buzunare

Stiu ca nu e tocmai vara dar asa ce imi zboata gandul la valurile line ale marii si a brizei din apus, numai cand vad zapada asta afara ma trezesc si eu din reverie.

Pantalonii scurti pentru mine sunt o piesa vestimentara vitala, ii port prin casa, vara dar si iarna cu o pereche de dressuri groase.

Pentru ca nu ma satur sa cos la masina, zilele acestea am inceput sa caut tutoriale despre cum sa imi fac tipare exact pe masura mea, am dat peste gemenele Qjin & Qwon de pe canalul de Youtube: Q2HAN, doua tinere pasionate de moda la cote maxime pe care le ador pur si simplu.

Datorita tutorialelor lor am invatat cum sa execut corect un tipar sau cum sa cos diferite haine si care este ordinea corecta a pasilor esentiali pentru a crea o piesa vestimentara noua.

A fost o premiera pentru mine, nu am mai cusut pana acum pantaloni si iata ca au si iesit 🙂

Urmand tutorialul fetelor si invatand exact cum se fac, mi-am permis sa mai improvizez iar pentru inceput am marit tiparul pentru a scoate ceva lejer iar pentru ca nu am gasit sa cumpar fermoar si vroiam ceva mai larg asa ca am folosit o bucata de jartea facandu-i … mult mai accesibil as spune.

O alta premiera a fost ca am fost acceptata pe platforma BEAUTY AND FASHION BLOGGERS ROMANIA, veste pe care o asteptam inca din vara si care a cam intarziat datorita unor mici probleme tehnice. Am sa va spun si voua mai multe despre aceasta platforma intr-o postare urmatoare.

Acum va las sa vedeti tutorialul si sper ca o sa vi se para si voua la fel de usor de realizat.

pantaloni_3pantaloni_8pantaloni_7pantaloni_6pantaloni_5pantaloni_4pantaloni_1pantaloni_2pantaloni10pantaloni9pantaloni11

2 thoughts on “pantaloni scurti cu buzunare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s