O carte eleganta perfecta pentru un cadou daruit unui barbat, o lectie despre “cum am fost!” si “de ce nu ar trebui sa o mai repet!”.
O lectura usoara care pune accent foarte tare pe ceea ce crede si simte personajul principal, aratandu-ne evolutia unui baiat de la un simplu copil la un adolescent ravnit de fetele din liceu.

wp-1463128013587

O lectura adolescentina atat in povestire cat si in scris. Autorul a creat dialoguri simple intre personaje si tocmai de aceea nu consider aceasta carte buna pentru o cititoare veterana, noi, suntem obisnuite cu imposibilul, o literatura erotica desavarsita care ne ajuta sa fim cele mai bune prietene cu personajele, suferim alaturi de ele si la fel de influientate suntem si atunci cand acestea sunt fericite in cele din urma, ne implica in lectura atat de adanc incat nu stim ce vom face dupa ce o vom termina, nu pot spune acelasi lucru si despre Jurnalul unui Adam din pacate. Autorul ne plaseaza in actiune, langa personaje dar ne inchide usa in fata atunci cand ne arata acele “lectii invatate”.

Personal, m-am simtit data dintr-un loc in altul ca si cand as fi incurcat actiunea…(sper sa nu par prea drastica dar am dreptul sa spun ce simt).

 Cartea este foarte frumos construita insa limbajul ma face sa imi imaginez ca personajul principal este exact autorul, fapt care imi limiteaza destul de mult imaginatia.
Nu sunt dezamagita pentru ca dincolo de carte il avem pe Bogdan Marcu online si ne ofera in fiecare postare, cate o super lectie despre cum e sa fie bine sau cum ar trebui sa fie foarte bine.

13231131_1071267369608272_1649063450_n

Mi-a placut cartea! Am fost o fericita pentru ca am cumparat-o cu tot cu autograf si acele cateva cuvinte care nu aveau cum sa nu imi ajunga la inima.
Dar sunt de parere ca aceasta carte nu este pentru femei, invataturile le consider ca pe o repetitie la ceea ce simtim atunci cand suntem usor tradate in cuplu, iar acest fapt ne impinge in si mai multa tristete iar gandul ca nu putem atinge idealul in cuplu ne ucide treptat… Tocmai de acea am fost bucuroasa cand am vazut reacti puternice de revelatie ale unor barbati lasate sub forma de multumiri pe pagina de socializare a autorului.

O carte care merita si pe care am sa o pastrez cu drag pentru a o oferi baiatului pe care mi-l doresc, ca si educatie!

P.S. cartea nu este disponibila in foarmat electronic, nu stiu cand si daca va aparea….

20160513_110147

Anca GV

5 comments

  1. Acum o citesc…..autorul e un fel de Irina Binder, varianta masculina 🙄.
    „Fluturi” nu am reusit sa citesc, mi se parea ca imi pierd timpul cu fiecare pagina citita.
    Ma astept sa renunt sa citesc volumul 2 din „Jurnalul unui Adam”.

    Liked by 1 person

  2. Intr-adevar, noi cele care “suntem veterane ” vrem o poveste care sa ne captiveze nu sa ne plictisească … Mersi pt recenzie, o așteptam sa vad daca citesc cartea sau nu !!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: