La multi ani de Mos Nicolae šŸ™‚

Sper ca Mosul v-a umplut ghetutele cu bunatati, daca nu, macar cu sanatate, fericire si liniste sa le fi umplut, eu asta imi doresc…

img_6516jpg

Intr-un articol precedent va spuneam despre cartile primite de la Andreea si cum ea mi-a recomandat sa incep cu “Intalnire periculoasa de Meredith Wild”, nu pot spune decat ca bine a zis. Inca nu stiu cum este cartea “Pervertirea” dar stiu ca seria asta m-a surprins placut. Observ cateva asemanari cu seria “Crossfire” insa sunt mult prea mici.

Erica Hathaway (un nume destul de original, nemaintalnit) este o femeie puternica ce isi incepe propria afacere inca de pe bancile facultatii.

O afacere, oricat de mica, are nevoie de investitori pentru a prospera iar de aici totul incepe.

In fata comisiei de investitori, pregatita si cu o incredere apriga menita sa isi atinga telul, pica in plasa intinsa de sarmul tanarului miliardar Blake Landon iar de aici totul se clatina pentru Erica. Decisa sa isi apere afacerea ca pe propriul copil, femeie de afaceri din ea rezista temeinic avansurilor insa este tradata de cealalta jumatate a ei care se simte atrasa ca de un magnet si fie vorba intre noi, are si de cine.

Blake este priceput in a seduce si controla o femeie fara prea mult efort insa rezistenta Ericai il pune pe jar picand si el in propria plasa.

Primi fiori ai dragostei se manifesta sub forma de posesivitate, descrisa in scene intime incendiare si destul de decente as putea spune.

Ma atrage seria asta ca intr-o vraja, desi actiunea pare foarte tipica, el extrem de bogat si atragator, ea sau el bantuit de un trecut dramatic si o iubire menite sa ii vindece pe amandoi, parca are ceva, are ceva captivant de asta nu pot spune ca seamana prea tare cu seria”Crossfire”.

Astept cu nerabdare celelalte volume si am auzit zvonuri cum ca vor fi publicate pe rand de la inceputul anului viitor.

intalnire-periculoasa-cover2intalnire-periculoasa-cover

Anca GV

3 comments

  1. Cartea am gasit-o in format pdf,este ok,putin plictisitoare.Subiectul se aseamana destul de mult cu Crossfire dar mult sub nivelul acesteia.Daca seria crossfire am citit-o de doua ori pe aceasta la jumatatea ei am vrut sa o abandonez….

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: