hacker

“Atractie fatala” este continuarea cartii “Intalnire periculoasa de Meredith Wild“, serie pe care am inceput-o prin noiembrie si pe care o vom termina cu totii probabil in cativa ani, gratie felului in care sunt traduse si publicate cartile in Romania.

Cu riscul sa fiu un pic spoiler pentru primul volum, spun ca Erica isi gasise tatal, un politician important si odata cu el descoperise si cine ii furase inocenta, Mark, fiul vitreg al lui Daniel Fitzgerald dar asta nu e tot, noi incurcaturi risca sa distruga echilibrul si armonia cuplului Blake-Erica incepand cu atacurile de hacking asupra micutei ei afaceri.

Independenta Ericai ramane la fel de apriga si in acest volum, incercarile disperate ale lui Blake de a o proteja se dovedesc a fi la fel de esuate ca si in primul volum insa toate au un sens.

Fie vorba intre noi, toate romanele contemporane se invart in jurul unui personaj care a fost maltratat si/sau abuzat in copilarie, traumele ii macina existenta cel mai des, manifestate prin cosmaruri si ca solutie salvatoare avem un tanar plin de bani, seful universului care devine obsedat de persoana in cauza, considerandu-se “atotprotector”… problema personajului nostru binevoitor pare sa fie ca nu prea ii iese dar cred ca o sa aiba suficient timp sa o aduca pe Erica de partea cea buna. Incapatanarea ei face ca aceasta serie sa aibe acel ceva pentru care merita citita.

Devotamentul Ericai pentru mica afacere pe care o detine o impinge la gesturi extreme mai ales ca tinde sa nu accepte implicarea lui Blake… Pe urmale hacker-ului care i-a atacat site-ul ajunge la discutii aprinse cu iubitul ei si asa afla noi informatii despre trecutul lui.

Interesant e faptul ca pe parcurs, personajul descopera ca nu firma reprezinta totul, ci Blake, el este centrul universului ei si pentru el chiar este dispusa sa sacrifice tot, acuma care e legatura, cine ameninta si de ce, aflati fie daca cititi continuarea, fie in postarea viitoare cand o sa fiu spoiler in introducere. 🙂 Cu placere 😛 !

IMG_0638

Anca GV

8 comments

 1. Buna! Stii daca au aparut si ultimele 2 volume in limba romana? Pe acestea le-am citit si chiar as vrea sa vad ce se intampla mai departe. 😊🤗

  Liked by 1 person

  1. Vol 3 este Pasiune amenintatoare,dar mai sunt Hard limit si Hard love pe care nu le gasesc😏

   Like

 2. Se puteau descarca, sunt valabile o saptamana de la data publicarii articolului. Un site de unde eu ma mai aprovizionez este: http://www.101books.ru/ deasemenea poti incerca si pe scribd dar pentru unele ai nevoie de cont si membership platit…
  Mai incearca sa gasesti grupuri pe facebook, exemplu : din ce carte e asta, cele mai bune carti pdf…

  Like

 3. Multumesc pt volum! E interesanta povestea dar de la Fifthy Shades incoace, mi se pare ca a devenit obsesiva dorinta scriitoarelor de a face din orice barbat un dominator :)). Zau asa, parca devine plictisitor sa vad in fiecare personaj masculin dorinta asta de dominatie violenta.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: