teastept

“Te astept” este genul de roman care se citeste de regula intr-un weekend, depinde cat de tare iti place stilul scriitoarei dar si cat de tare iti plac lecturile cu un fir narativ simplu.

Am devenit ciudata in ceea ce ma priveste cititul in ultima perioada, pe langa faptul ca mi-am iesit teribil din ritm (am incercat sa citesc cartea Bel Ami, dupa ce am vazut filmul) dar si pentru ca nu reusesc sa mai gasesc o carte care sa “ma satisfaca” in totalitate.

Sunt genul de persoana careia, daca nu ii place o carte atat de tare, fie o abandoneza, fie o citeste foarte greu, dar mai exista si acel moment cand o carte imi place si fie o devorez, fie aman finalul, purtandu-ma intr-o agonie totala.

Povesti ca ale tinerilor Avery Morgansten si Cameron Hamilton nu ne sunt straine. Cu totii am mai intalnit carti in care unul din personaje fuge de un trecut dureros (in loc sa il accepte) iar celalalt personaj se crede ingerul pazitor… asta nu stiu cat de mult ne mai atrage. Totul este mult prea convenabil, ea vine dintr-o familie exagerat de bogata, el are o inaltime de invidiat si un trup perfect… se evitau la inceput dupa care au realizat ca locuiesc fata in fata.

Nu este o carte rea, sa nu ma intelegeti gresit, insa este foarte simpla, ii lipseste actiunea, acel ceva, este o poveste de dragoste adolescentina, ideea aceea de ralatie cand celalalt te face sa fi mai bun, sa excelezi. Primele semne ca te indragostesti, cand incerci sa ii atragi atentia, sa simti fluturi in stomac, sa crezi ca lumea se va termina daca celalalt nu te iarta, genul de sentimente pe care le traiesc si retraiesc de fiecare data cand citesc o carte de dragoste.

Am sa va las aici un link unde o puteti citi online.

De retinut faptul ca romanul “Te astept” de la Editura Epica, face parte dintr-o serie de noua volume, conform Good Reads, la noi fiind traduse doar primele trei “Te doresc”, “Ramai cu mine”.

Nu am continuat sa le citesc, nu consider asta o pierdere mai ales ca urmatorul volum este o continuare insa m-am apucat de “O minciuna nevinovata – K.A. Tucker” si ma bucur enorm ca am inceput-o.

Anca GV

2 comments

  1. Buna Anca , eu am citit aceasta carte anul trecut si mi-a placut o recomand si eu dar asa cum ai spus tu este o poveste de dragoste adolescentina …,Anul asta nu prea am citit :(, dar sper sa imi revin la acest capitol.Citesc cu drag tot ce ne scrii tu :*

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: