Pantalonii scurti din denim sunt nemuritori, e imposibil sa nu aveti macar o preche in dulap, daca nu, atunci stati pe aproape.

Vara va veni candva anul acesta, da… stiu ca e sfarsitul lui Aprilie si e atat de frig, ploua sau ninge insa vara trebuie sa avem.

Eu recent mi-am facut ordine in dulap si am dat peste o pereche din denim, genul acela “mommy” pe care, nu i-am purtat din cauza ca sunt prea voluminosi asa ca le-am pus gand bun, rau nu aveam cum…

I-am probat, am marcat cu creta cam cat vreau sa fie de scurti dupa care, i-am dat jos si cu ajutorul unei rigle, am masurat inca 3 cm. dupa care am trasat o linie dreapta perpendiculara pe lungimea pantalonilor. Cu foarfeca am taiat exact pe linia proaspat trasata.

Am luat o penseta si am tras cateva fire din denim pentru a le crea acel look “neterminat” dupa care am indoit spre exterior exact 3 cm.

Optional, eu am cusut marginea proaspat indoita pentru un plus de comoditate, insa nu e o crima daca le lasati doar indoite.

Cred ca este cel mai simplu mod de a face un upgrade hainelor de mult apuse si de a economisi cativa bani. Eu sunt genul care prefer sa modific foarte tare iar asta mai ales pentru originaliate dar si pentru a salva ceva finante pentru garderoba din sezonul rece.

denim7
denim6
denim5
denim1
denim8
denim2
denim3
denim4

Anca GV

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: