Pantalonii scurti din denim sunt nemuritori, e imposibil sa nu aveti macar o preche in dulap, daca nu, atunci stati pe aproape.

Vara va veni candva anul acesta, da… stiu ca e sfarsitul lui Aprilie si e atat de frig, ploua sau ninge insa vara trebuie sa avem.

Eu recent mi-am facut ordine in dulap si am dat peste o pereche din denim, genul acela „mommy” pe care, nu i-am purtat din cauza ca sunt prea voluminosi asa ca le-am pus gand bun, rau nu aveam cum…

I-am probat, am marcat cu creta cam cat vreau sa fie de scurti dupa care, i-am dat jos si cu ajutorul unei rigle, am masurat inca 3 cm. dupa care am trasat o linie dreapta perpendiculara pe lungimea pantalonilor. Cu foarfeca am taiat exact pe linia proaspat trasata.

Am luat o penseta si am tras cateva fire din denim pentru a le crea acel look „neterminat” dupa care am indoit spre exterior exact 3 cm.

Optional, eu am cusut marginea proaspat indoita pentru un plus de comoditate, insa nu e o crima daca le lasati doar indoite.

Cred ca este cel mai simplu mod de a face un upgrade hainelor de mult apuse si de a economisi cativa bani. Eu sunt genul care prefer sa modific foarte tare iar asta mai ales pentru originaliate dar si pentru a salva ceva finante pentru garderoba din sezonul rece.

denim7denim6denim5denim1denim8denim2denim3denim4

Anca GV

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.