Cand mi-am propus sa imi mai achizitionez cateva markere destinate pentru caligrafie, am inceput sa ma gandesc la ce anume caut: cantitate, pret sau brand.

Mi-am cam facut damblaua cu markerele Tombow, nu ma pot plange de ele, le venerez pana la cer si inapoi insa cand vad cat de scumpe sunt, imi vine sa fac cale intoarsa.

Am 12 Tombow Dual Brush Pen in nuante pastelate, achizitionate la set de pe Amazon si le-am folosit cam din Mai pana acum, fara sa am vreo problema cu ele insa, am vrut sa imi mai largesc paleta de culori asa ca am inceput serios sa fac o lista cu noi nuante.

Plecata in Romania, stiam deja de magazinul Colorit din Bucuresti si imi facusem un calcul, 7 markere (100 de lei), cercetand mai bine, m-am gandit ca ar fi bine sa risc putin schimband brand-ul, vazusem si auzisem de markerele Artline Stix iar intamplarea a fost sa le caut simplu pe Google si sa dau peste ele, la Emag. Bineinteles ca am stat si mi-am facut fel de fel de “griji”, am cautat fel de fel pareri si videouri pe youtube asa ca am indraznit sa plasez comanda, 20 de markere (89 de lei) , nuante destul de clasice, perfecte pentru notat titluri caligrafice… o buna afacere.

artline stix brush markers5
artline stix brush markers1

Nuantele le puteti si voi vedea notate pe foaia unui Leuchtturm 1917, au “indraznit” sa patrunda prin foaie doar atunci cand au fost aplicate mai mult de 7 ori.

artline stix brush markers11
artline stix brush markers6
artline stix brush markers7

Mi-a mai placut la ele design-ul triunghiular si posibilitatea de a putea fi imbinate intre ele, este ceva unic ce nu am mai intanit pana acum la niste instrumente de scris. Varful este mai scurt decat al celor de la Tombow, penita/mina are alta consistenta insa la fel de precisa. Din punctul meu de vedere, sunt mult mai practice pentru incepatori, nu necesita atat de mare atentie la manuire atunci cand vrei sa scrii caligrafic, iar rezultatul final poate fi surprinzator.

artline stix brush markers9
artline stix brush markers8
artline stix brush markers3
artline stix brush markers2

Nu le consider o afacere pierduta, poate cateva din nuante nu le voi folosi atat de des insa sunt tare bucuroasa cat de frumos si usor poti realiza caligrafie cu ele, le recomand cu drag.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: