A trecut ceva vreme de cand nu am mai facut o recomandare aici pe blog, pe bune, asa ca astazi este momentul.

Uitandu-ma prin biblioteca, am realizat ca nu v-am vorbit despre cartea: “Flower de Elizabeth Craft si Shea Olsen”, am tot spus despre ea ca am achizitionat-o din cortul de pe Faleza Cazionoului din Constanta insa nu despre continut.

Am auzit despre aceasta carte ca ar fi asemanatoare cu “Love & Gelato. Vacanta la Florenta – Jenna Evans Welch” ceea ce nu e neaparat rau, cert este ca o am in biblioteca iar cand am sa ma mai eliberez putin, caci sunt prinsa tare rau cu “Instrumente mortale de Cassandra Calre”, am sa o citesc si am sa va pot spune mai multe despre ea, pana atunci, haideti sa vedem ce spune editura despre ea.

Flower de Elizabeth Craft si Shea Olsen book.jpg

Descrierea editurii:

“Dintotdeauna mi-am dorit sa am cele mai mari note din clasa, sa o fac pe bunica mandra de mine si, mai presus de orice, sa demonstrez ca pot sa fac ceea ce nimeni din familia mea nu a reusit: sa studiez la Stanford.

Mama si sora mea erau obsedate de baieti, dragoste si sex. Atat de obsedate incat nu le-a mai pasat de viitor, de ceea ce voiau ele sa faca. Si, intr-un final, au pierdut totul. 

N-o sa las niciodata un baiat sa-mi ia mintile. Mi-am promis asta. 

Dar asta a fost inainte ca un star pop sa se indragosteasca de mine. Inainte de calatorii cu avioanele private, intalniri in secret si versuri care erau scrise doar pentru mine. 

Sunt atat de multe lucruri pe care nu le cunosc despre el. De ce a renuntat la muzica? Pe unde umbla cand nu suntem impreuna? Ce lucruri intunecate se ascund in trecutul lui? Atunci cand ne sarutam, viitorul pare ceva indepartat. Si acum… nu mai sunt sigura de ceea ce vreau. 

„- E vineri seara, Charlotte. Iesi cu mine in oras!

Sunt atatea motive pentru care ar trebui sa spun nu.

Trecutul mamei mele.

Prezentul surorii mele.

Viitorul meu.

– O singura intalnire, continua el, cu o voce moale, care ma hipnotizeaza.

– Spune da. Ce ai de pierdut?

Totul, cred…”

flori-mici

Cu o asa descriere si o asa coperta draguta, e imposibil sa nu imi placa, banuiesc deja ca va fi o lectura usoara, de weekend iar asta se pliaza perfect pe vremea ploioasa si racoroasa de afara.

Editura Epica a inceput sa imi placa din ce in ce mai tare, desi in biblioteca posed foarte multe carti ale editurii Trei, de la Epica am citit mai multe si mult mai frumoase, observ ca punt accentul tare mult pe calitate, nu pe cantitate si asta e de laudat.

In curand ma voi organiza si cu recenzii pentru primele doua volume din seria “Instrumente mortale”, promit.

Va doresc o zi buna si la multi ani tuturor sarbatoritilor!

Flower de Elizabeth Craft si Shea Olsen epica

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: