Nu am mai cumparat carti de la Editura Litera de ceva vreme, asa ca atunci cand am inceput sa imi adaug in cos noile posibile achizitii, am adaugat si aceasta carte.

Pot sa fac o afirmatie? Am achizitionat aceasta carte pentru coperta in primul rand, ilustratia mi se pare extrem de frumoasa si potrivita pentru o carte, stiti parerile mele, ba chiar, mi se pare mai frumoasa decat cea originala.

bernadette2

In al doilea rand, am luat-o pentru ca mi se pare o carte buna, tinand cont de nota de pe Goodreads, 3.9.

Am vrut sa mai schimb putin tiparul si sa adaug putin mister asa ca am achizitionat-o pe aceasta si “Cele treisprezece motive” de Jay Asher.

M-a ajutat si descrierea editurii, pe care am sa v-o las si voua mai jos, m-a atras si “rugat” sa o cumpar asa ca da, este prima pe lista cartilor pe care vreau sa o incep dupa ce termin cu Roialii.

Descrierea editurii:

“Cand Bee, fiica de cincisprezece ani a lui Bernadette, ii cere mamei sale sa plece in excursia cu familia pe care i-a promis-o daca obtine rezultate bune la scoala, aceasta din urma incepe sa faca pregatiri frenetice pentru calatorie. Agorafoba si extenuata de viata in Seattle pe care nu si-a dorit-o niciodata, Bernadette este in pragul unei crize de nervi pana cand, intr-o buna zi, dispare de acasa. Iar lui Bee nu-i ramane decat sa puna cap la cap e-mailuri, documente oficiale si scrisori pentru a dezvalui trecutul secret pe care Bernadette l-a ascuns timp de zeci de ani… “

flori-mici

Un alt lucru bun si atractiv este faptul ca nu face parte dintr-o serie, este doar un volum, perfect pentru devorat intr-o vacanta scurta chiar daca are 388 de pagini.

Sper sa va prinda recomandarea, abia astept sa o parcurg ca sa vin si cu o recenzie in completare.

bernadette4
bernadette3

Anca GV

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: