Revin pe blog cu o prezentare draguta pentru aceasta fusta.

 

A trecut ceva vreme de cand nu am mai cusut ceva nou, imi era dor de un “proiect” nou asa ca m-am asezat la masa si am inceput sa schitez si sa ma inspir.

beige-circle-skirt-1
beige-circle-skirt-2

Fusta asta circulara imi aduce aminte de prima fusta pe care am cusut-o, prima creatie vestimentara realizata de mine in liceu si purtata mult timp, pentru ca era o fusta simpla de culoare neagra si foarte versatila.

Vorbesc la trecut pentru ca in timpul asta corpul a evoluat, nu mai am aceasi talie subtirica iar o varianta mini nu ma mai avantajeaza.

Pentru ca este vara si ciudat de cald pentru Danemarca, am inceput sa port foarte multe tonuri de bej si maro in detrimentrul negrului sau a culorilor tari, imi da o senzatie de confort si relaxare.

Pentru a realiza aceasta fusta, am avut nevoie de 2m. de material, un fermoar ascuns, si cam tot ce mai ai nevoie pentru a croi si coase ceva. Mi-am masurat talia si cu ajutorul acestui calculator am reusit sa vad exact ce fel de tipar trebuie sa realizez.

 

Dupa ce am realizat tiparul, mi-am pus un audiobook si am inceput sa trasez pe material, am decupat si inceput sa cos pe rand: bracinarul si apoi fermoarul, urmand ca la final sa realizez tivul. Am calcat-o si am probat-o. Perfecta!

beige-circle-skirt-10
beige-circle-skirt-7
beige-circle-skirt-4
beige-circle-skirt-5
beige-circle-skirt-3
beige-circle-skirt-13

 

Pentru ca abia am inceput, planuiesc sa realizez un outfit in intregime realizat de mine si oadata cu asta, sa mai postez cate ceva legat de articole vestimentare indragite de mine in acest sezon, asa ca, stati pe aproape daca sunteti interesati.

beige-circle-skirt-12
beige-circle-skirt-9
beige-circle-skirt-8
beige-circle-skirt-11

Anca GV

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: