Nici nu a inceput bine toamna caci eu am si cules roadele, zic asta pentru ca niciodata nu m-am simtit mai bogata.

Stiti acel moment cand aveti ceva in minte si vi-l doriti atat de tare dar parca nu sunteti dispusi sa platiti acea suma de bani pe el, asteptati oferte si apoi cand se intampla, nu mai aveti bani?

Eu sunt acel gen de om, atat de ghinionist incat parca astrele niciodata nu se vor alinia in favoarea mea…

Imi doream o masina de surfilat iar de acum cu siguranta o sa va dati seama unde vreau sa ajung cu acest articol.

singer 3.jpg

Acum o saptamana, cand am lucrat in weekend, am trecut pe la Lidl sa fac ceva cumparaturi si cand sa intru in supermarket, am vazut un afis cu ofertele ce incepeau de pe 4 octombrie, in oferte erau prezentate doua tipuri de masini de cusut, una clasica si una pentru surfilat, de la Singer. Am inceput sa imi frec mainile si de la intrare mi-am luat doua reviste cu oferte doar pentru a fi sigura, sigura. In oferte era vorba despre Singer s14-78 o bijuterie in mintea mea, pe care nu trebuia sa o ratez.

Sunt mare fana a calitatii cand vine vorba despre aceste masini de cusut, compania a fost fondata in America in anul 1851 si este extrem de cunoscuta si renumita inca de atunci. In istorie, se vorbeste de prima masina de cusut ca fiind realizata de Thomas Saint in 1790.

Masinaria asta pe care eu am achizitionat-o, nu m-a lasat fara bani, am fost extrem de norocoasa sa o gasesc la un asa pret, dar sincer, nu pretul ma interesa, ideea de a o putea achizitiona dintr-un magazin fizic.

Am cautat acest model multa vreme, si cand zic asta, credeti-ma pe cuvant ca asa este, iar acum, astrele s-au aliniat perfect intr-o zi de octombrie pentru a ma face pe mine fericita.

Nu stiu sa va spun multe dichisuri despre ea, am inceput sa cos o bluza si pana acum, pot spune ca merge impecabil, am ales un material destul de pretentios, fiind o catifea construita pe un material elastic, a functionat fara batai de cap. In sfarsit am putut realiza un guler la o bluza, ca atunci cand vezi in comert.

Are 12 feluri de a coase, momentan nu am avut timp sa ma joc cu toate si spre rusinea mea, nici manualul nu l-am citit pentru a invata mai multe…

singer overlock1

Nu zic ca aveti nevoie de una, puteti la fel de bine sa surfilati si cu masinile clasice, unele au aceasta functie, sau ceva destul de apropiat, altele, ca cealalta masina a mea, au doar zig-zag care se descurca la fel de bine.

Dar, daca sunteti pasionate sau pasionati, o masina ca asta e sfanta atunci cand tindeti spre perfectiune si vreti ca realizarile sa arate ca si cand au fost achizitionate.

Eu sunt bucuroasa de alegere si mai ales ca pot coase in intregime doar cu ea, iar pentru asta, am realizat cateva fotografii.

singer overlock2
singer 2
singer 1

De acum, timp sa am, caci ustensile am destule, aaa, si imi mai trebuie materiale…

singer 6

Anca GV

2 comments

  1. Multumesc petru articol.Urmaesc un overlock de ceva timp, cum masina e aceasi marca tot din Lide,as dori sa ii fac perehe.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: