Am pus de cafea si m-am asezat cu laptopul pe picioare ca sa va vorbesc despre cele mai tomnatice activitati.

autumn4

Toamna imi place cel mai tare atunci cand in drum spre serviciu, ma bucur de frunzele ce se desprind din copaci, de nuantele lor si de cum plutesc pe strada. Ador tranzitia lor pe parcursul a doua saptamani in special, jumatatea lui octombrie pana la inceputul lui noiembrie, cand incep ploile…

autumn7
autumn1

Toamna imi place sa scot de la “naftalina” toate paturile si fetele de perne pufoase, sa le spal pentru un parfum curat si sa le imprastii in pat si pe canapea. V-am mai spus ca fac asta sub forma de artificiu atunci cand vreau sa schimb ceva in decor. Tot acum, am grija sa aprind si lumanarile in nuante si esente naturale, neutre, pentru a face atmosfera sa se simta cat mai cozy.

autumn5
autumn8

Sa aduci toamna in casa nu inseamna sa iti cumperi fel de fel de decoratiuni din plastic, inseamna sa o aduci in forma ei naturala, cateva frunze de stejar si o mana de ghinde, asezate pe o farfurie si o lumanare parfumata, garantat schimba tot aspectul.

autumn3
autumn9

Dovlecii, muream sa resimt acel parfum de dovleac la cuptor, asa ca m-am mobilizat si am taiat unul in patru, l-am pus la cuptor pentru o ora si l-am servit cald.

autumn2

Tot din dovleci, am vrut sa iau si semintele pe care sa le coc la cuptor, sa ii scobesc si sa le atribui o fata, i-am aprins pentru putina vreme, acum i-am lasat pe scara blocului, se apropie halloweenul, sunt sigura ca am sa incant cativa copii.

autumn10

Voi cum va bucurati de acest anotimp?

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: