Dupa o saptamana atat de incarcata, iata ca a sosit timpul sa vorbesc despre ultimul articol vestimentar cusut si anume, aceasta vesta din lana. 

Am realizat acest tipar copiind o vesta existenta, defapt, tiparul l-am mai utilizat pentru vesta din stofa cu model tartan, despre care am vorbit pe blog acum cativa ani si pe care, o puteti vedea AICI. Materialul folosit a fost vanat dintr-un magazin genbrug de pe aici, o bucata imensa de material de lana naturala de o calitate neasteptata.

Multe nu am sa va spun despre vesta, pozele vor vorbi de la sine, abia am asteptat sa termin cu munca pe zilele astea ca sa ma pot bucura in pace de blog, de citit si de cusut. Am un stoc frumos de materiale, am si cu ce coase, dar nu prea am idei, chiar sunt in pana.

Vesta aceasta am realizat-o pentru ca stiam ca nu am cum sa dau gres, un tiapar folosit deja si niciodata nu strica sa am doua piese vestimentare la fel, chiar daca difera doar culoarea. Versatilitatea este extraordinara, dar de cateva zile am parte doar de temperaturi apropiate de ger, cam greu sa mai port ceva atat de “sumar” tinand cont ca e iarna in toata regula…

Nu mai palavragesc, va las in compania tutorialului!

vesta-din-lana-5
vesta-din-lana-4
vesta-din-lana-8
vesta-din-lana-3
vesta-din-lana-14
vesta-din-lana-11
vesta-din-lana-10
vesta-din-lana-13
vesta-din-lana-2
vesta-din-lana-9
vesta-din-lana-7
vesta-din-lana-12

Rezultatul final

vesta-din-lana-115

Anca GV

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: