La multi ani! Am mai implinit un an nou de bullet journaling fapt care nu face altceva decat sa ma bucure si “fericeasca”, iubesc sa imi notez amintirile pe paginile agendelor celor de la Leuchtturm, preferinta pe care am dezvltat-o datorita treceri anilor si implicit, de la o agenda la alta, atunci cand le vad asezate in biblioteca.

Anul asta l-am inceput in forta, am avut grija sa ma documentez inca de la jumatatea lui decembrie si am ales, ca pentru inceputul acestui an, sa ilustrez gheata sub forma de turturi (acum stiu cat macelaresc acest cuvant din cauza ca nu scriu cu diacritice, dar credeti-ma pe cuvant ca daca as face-o, ar trebui sa ghiciti ce as scrie…).

Ideea mi-a venit destul de simplu, amintindu-mi iernile geroase de acasa, turturii ce se formau la streasina mai ales in luna ianuarie si am incercat sa ilustrez totul cat mai copilaresc.

Deja nu are rost sa va mai povestesc despre spreaduri, pentru ca de aproximativ un an, am ramas blocata pe acelasi tipar, functioneaza perfect pentru mine, si de ce as schimba ceva ce inca functioneaza?! Ce e drept, cateodata ma plictisesc de format si mai fac mici schimbari, asa cum o sa vedeti, ca pentru sleeping tracker, am utilizat un layout orizontal, astfel incat sa notez progresul pe verticala.

Cred ca am mentionat cam tot ce puteam mentiona despre aceasta planificare, inca nu am idee ce spreaduri saptamanale sa fac, dar or sa imi vina mie idei.

january5
january7
january6
january4
january3
january2
january1

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: