image

17.05.2013

O data marcanta pentru ca de atunci am pornit in cautare de videouri si tutoriale pentru a impleti hartia. Procesul nu este costisitor, etapele sunt usor de urmat si fascinante, pentru ca nu iti lasa timp sa te plictisesti.

Hartia, aparent banala poate fi utilizata pentru o multime de articole fashion de la accesorii, pana in cazul de fata la genti si portofele. Indemanarea nu este neaparat considerata cea mai importanta calitate a unei persoane care doreste sa creeze ceva, ci strictetea si increderea ca va reusi.

Sunt mandra ca am reusit sa invat sa fac din ceva simplu un lucru sofisticat, chiar m-am atasat de gentile si portofele pe care le-am facut de-a lungul acestui timp iar pasiunea am pus-o treptat in fiecare bucatica de hartie taiata.

image1

Imi amintesc prima mea geanta de acest gen si bucuria cand am asortat-o unei tinute lejere de vara pe o vreme calduroasa.

Mandria a aparut atunci cand unele persoane m-au intrebat de unde am achizitionat-o si la ce pret… raspunsul meu fiind, ca este o creatie proprie. Socul cel mai mare a fost cand m-au intrebat daca am timp sa le fac si lor, doar gandul ca cine va purta ceva facut de mine mi s-a parut un vis devenit realitate.

Nu a durat mult iar comenzile au inceput sa curga, in acea vara am petrecut mai mult timp impletind hartie decat sa ma bucur de soare.

Sustinuta si indrumata, am decis sa ma apuc si de altceva si anume gulerele din piele, iar mai apoi, toate celelalte accesorii handmade.

Am creat pagina de Facebook, iar la cateva luni distanta, am creat blogul acesta cu scopul de a-mi expune creatiile si de a asterne povestile din spetele lor.

Imi doresc sa impartasesc cu voi procesul din spatele fiecarui articol, sa reusim sa cream o mica familie in care sa impartim doar zambete, momente de liniste si ganduri pozitive.

Fiti unici!

Anca GV

3 comments

  1. Mi se par foarte interesante gentile de genul acesta, dar nu ma incumet sa incerc sa-mi fac.
    Nu cred ca mi-ar reusi, cu toate ca am atatea reviste ca as putea sa fac o multime de genti :))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: