geanta din hartie

image

17.05.2013, o data marcanta pentru ca de atunci am pornit in cautarea de video-uri, tutoriale pentru a impleti hartia. Procesul nu este costisitor, etapele sunt usor de urmat si fascinante pentru ca nu iti lasa timp sa te plictisesti…hartia, aparent banala poate fi utilizata pentru o multime de articole fashion de la accesorii…pana in cazul de fata la genti si portofele. Indemanarea nu este neaparat considerata cea mai importanta calitate a unei persoane care doreste sa creeze ceva ci strictetea si incredere ca reuseste, pot spune ca sunt mandra ca am reusit sa invat sa fac din ceva simplu un lucru sofisticat, chiar m-am atasat de gentile si portofele pe care le-am facut de-a lungul acestui an iar pasiunea am pus-o treptat in fiecare bucatica de hartie taiata. Imi place!

image1

Imi amintesc prima mea geanta de acest gen si bucuria cand am asortat-o unei tinute lejere de vara pe o vreme calduroasa… Practica si rezistenta m-a ajutat sa pastrez la indemana multe din obiectele necesare unei fete. Mandria a aparut atunci cand unele persoane m-au intrebat de unde am achizitionat-o si la ce pret… rspunsul meu fiind ca este creatie proprie si nici o secunda nu m-am gandit ca mi se va cere sa mai fac..
Inceputul a fost stangaci, credeam ca ceva handmade nu va fi atat de wow dar cu timpul m-am obisnuit si am descoperit ca a avea ceva unic, face diferenta. Un lucru unicat fie el de orice tip ne face sa fim speciali si sa mergem cu fruntea sus pentru ca siguranta ca nimeni nu va mai avea ceea ce ai tu, acest lucru iti creeaza o incredere aparte. Intr-o era in care toti indraznesc sa fie xeroxati, indrazneste si tu sa fi unic!
Sustinuta, am decis sa ma apuc si de altceva si anume colierele si gulerele din piele…Am realizat ca sustinerea este mai necesara decat orice alt dar…foloseste-l!
Planurile mele sunt puse cap la cap, stiu ca suntem putini dar calitatea este mai apreciabila.
Intr-o postare urmatoare am sa mai povestesc despre primele mele articole vestimentare si pataniile mele legate de design.

3 thoughts on “geanta din hartie

  1. Pingback: 2 ani | despre blogging | Anca GV

  2. Pingback: un an de blogging , un an de realizari | Anca Georgiana V

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s