Plimbarea in Kerteminde cu iubitul meu a fost extrem de relaxanta si placuta.

Atat de spontan incat nu stiam exact cand sa plecam sau cu ce mijloc de transport sau cu ce ne vom intoarce, am sarbatorit din plin Sfantul Nicolaie si ne-am bucurat de fiacare clipa de tihna si de liniste.

O zi insorita in Danemarca este ca o veste buna, semn de bucurie. O zi insorita aici ii face pe oameni sa iasa din casa pentru “fotosinteza”.

Kerteminte este un oras mic plasat in N-E Insulei Funen cu iesire spre Marea Nordului.

Chiar daca e iarna si litoralul in general nu este atat de atractiv, pe plaja din Kerteminde te poti bucura de debarcader unde se odihnesc iahturile sau barcile cu veliere ale danezilor si da, este o priveliste de iti taie respiratia si te umple de enregie si de dorinta sa vrei sa te intorci mereu. Eu astept vara sa merg la plaja tinand cont ca drumul il parcurgi cam intr-o ora cu Fyn Bus-ul.

Pentru plimbarea de la mare am ales sa port ceva simplu si comod mai ales ca vremea a fost frumoasa iar frigul nu s-a simtit din cauza entuziasmului.

Am aflat ca anul 2015 va fi condimentat cu nuante inchise mai ales ca s-a nominalizat ca rosul pamantiu sa ne reprezinte cu incredere si stabilitate. Marsala, asa cum este denumita aceasta culoare (numele inspirandu-se dupa un renumit vin italienesc) este potrivita oricarei nunate de piele.

Eu am primit un pulover de la matusa mea inainte sa plec si il port cu drag pentru ca este destul de gros si calduros si pot imbraca o jacheta de piele fara grija frigului.

20141206_144416

Eu ador camasile si ma simt bine purtand camasi asa ca am ales pentru tinuta mea de “plaja” o camasa cu dungi albe si rosi, pentru un plus de feminitate. Eu nu cred ca atunci cand spui camasa te gandesti la ceva incomod, asta daca alegi modele incomode si din materiale neprietenoase este greseala ta, eu optez ca de fiecaredata pe bumbac de calitate.

20141206_144434
20141206_144550
20141206_1457050
20141206_145715

Am incercat pe cat posibil sa redau unei banale tinute casual feminitate prin adaugarea unor articole girlie cum ar fi camasa si fularul “fluffy”. Am purtat perechea mea favorita de cizme pentru se pot integra in fiecare tinuta si pentru ca eu le ador.

20141206_145842

Astept cu nerabdare sa ma intorc in Kerteminde mai ales ca nu voi parasi tara prea curand.

Cu mult drag si cu multi pupici

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: