Dupa toata euforia din ultimele zile si toate urarile pe care le-am primit, pentru care, apropo, va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase primite pa pagina de Facebook, a venit vremea sa mai acord atentie si dragului meu blog. Imi si era dor sa vad ce mai face si cum mai sta treaba aici. Am fost pe fuga in ultimele zile si toate astea cu un rost, am reusit sa imi ofer cadou un pas important in viata mea fara de care nu as fi putut sta in continuare in Danemarca. Acum sunt mai linistita si am scapat de tot stresul ultimelor zile, ma reintorc la traba sa va scriu postari ca de obicei.

Un alt bine venit cadou este acest Pocketbook Touch Lux 2 White care mi-a usurat pasiunea pentru citit si care are grija de sanatatea mea oftalmologica.

Este un ebook excelent si va spun asta pentru ca de cand l-am primit, am avut timp sa ii testez toate abilitatile si va pot spune si voua despre el, pentru ca eu nu am gasit in limba romana review la el si sper ca postarea sa va ajute.

De ce este util un Ebook?

Pentru ca are grija de sanatatea vederii noastre.

Pocketbook Touch Lux 2 este unul dintre cele mai bune produse din categoria ebook-urilor deoarece suporta peste 19 formate populare de documente fara vreo conversie. Este ideal pentru PDF si acesta a fost primul meu interes.

Are un ecran de 6″ HD, o greutate de 208 grame, iar autonomia bateriei de pana la 8000 de pagini intoarse (mai mult de 2 luni).

Spre deosebire de Sony PRS-T3 Reader de care am fost indragostita pana sa-l gasesc pe acesta, are si functie de frontlight, astfel nu mai este nevoie de husa cu lampa. Mentionez ca are si functie de Wi-fi putand astfel sa accesam internet fara a ne deplasa catre un laptop sau telefon.

Nu se pot asculta audio-book-uri cum am mai gasit la Kindle sau Sony.

Are o memorie de 4 GB si se poate adauga in plus card de memorie Micro SD.

Chiar nu stiu ce sa va mai spun despre el…

Pocketbook Touch Lux 2
Pocketbook Touch Lux 2
Pocketbook Touch Lux 2
Pocketbook Touch Lux 2
Pocketbook Touch Lux 2

Este usor de depozitat in geanta, fiind foarte slim. Eu i-am cumparat si husa speciala pentru ca sunt neindemanatica si e imposibil sa nu ii fac vreo julitura, asa cum am facut si tabletei.

Este foarte usor de utilizat pentru ca are un meniu simplu si poti accesa foarte repede cartea pe care o citesti.

Sunt indragostita de noua mea jucarie si v-o recomand pentru sanatatea voastra.

Pocketbook Touch Lux 2
Pocketbook Touch Lux 2
Pocketbook Touch Lux 2

Anca GV

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: