Timp pentru citit : 4 minute

Paulo Coelho-Adulter

O carte geniala!

Da, asta e parerea mea dupa ce am terminat-o de citit.

Nu stiti despre cine e vorba? Paulo Coelho, un important scriitor brazilian care acorda o nota psihologica cartilor lui transformand o poveste intr-o povata.

Adulter - Paulo Coelho

Adulter, o carte despre cum perfectiunea nu este perfecta si ce decizii ia o femeie ajunsa in pragul disperariiĀ pentru a fi fericita.

Linda, personajul principal, are 31 de ani si o viata perfecta alaturi de sotul ei si cei 2 copii, o cariera perfecta de jurnalista dar este nefiricita. Intalnirea cu Jacob, fost coleg de scoala actual influent om politic a fost destul de tumultoasa intrucat ajung sa fie amanti in secret. Jacob, casatorit dar fara copii traieste acelasi neajuns si gaseste impreuna cu Linda fericirea de care avea nevoie la fel ca si cu celelalte amante, nu dorea sa divorteze pentru ca si-ar fi stricat imaginea dar avea nevoie cu disperare de ceea ce traia in acea camera de hotel. Linda spera sa il faca sa se indragosteasca de ea pentru ca ea simtea ca il iubeste dar mai tarziu totul s-a dovedit a fi o simpla greseala.

Incercarile disperate ale femeii nu au facut-o mai fericita, traia doar cu senzatia ca era implinita dar dupa o perioada, intalnirile cu Jacob o faceau si mai nefericita, ii mintea pe cei dragi si isi insela sotul.

Adulter - Paulo Coelho

Cartea are un ritm alert care nu te lasa sa respiri, realitatea intamplarilor iti dau de gandit si de multe ori te trezesti imaginandu-ti ca tu esti prinsa in acea poveste si nu mai ai scapare. O carte plina de sens si de invataturi, asa cum am mai spus, o carte psihologica scrisa de un autor fenomenal.

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: