Stiti acele carti care se lipesc de maini si de retina si nu mai pot fi deslipite? Acele carti care parcurse rand cu rand iti inunda creierul cu noi revelatii si simti ca pe masura a tot mai multe pagini parcurse, renasti? Vezi ca se poate si mai rau si mai bine si poate nu ar trebui sa te plangi cu jobul pe care il ai, cu studiile terminate, cu viata ta!

Nu m-am gandit niciodata ca o carte ca aceasta imi va crea o astfel de stare de spirit si ma face sa vad ceea ce nu am reusit sa vad pana acum sau sa imi imaginez.

unsprezece-minute-reedi-tare_20690_1_1323794793

Este vorba de Unsprezece minute carte a autorului  Paulo Coelho, autor care m-a cucerit cu puterea lui de a transforma povestea intr-o povata si felul in care da o nota realista actiunilor. De fiecare data cand deschideam PocketBook-ul si imi apareau randurile insirate pe ecran intram usor usor in poveste, langa personaj, ca un observator.

Si aceasta carte are in prim plan un personaj feminin, Maria, a carei viata pana la 22 de ani a fost descrisa in 223 de pagini, o multime de greutati si dorinte care au maturizat-o iar in tot acest timp ea cauta doar sa isi gaseasca pacea si fericirea de care avea nevoie pentru a se simti implinita.

Personaj puternic, plin de feminitate si cu un caracter care merita apreciat in ciuda alegerilor gresite pe care le face.

Vi se intampla sa luati o decizie si apropiati sa va sfatuiasca de bine iar voi sa nu ascultati? Parca mai linistitor e atunci cand realizati singuri ca efectul actiunii incheiate este bun sau rau.

Nu am sa zabovesc foarte mult despre personaje asa cum imi placea sa fac si nici nu am sa divulg foarte mult despre firul narativ, spun doar ca este o carte care merita citita mai presus de tot.

La fel ca si pana acum, am sa va las un link de unde puteti descarca Pdf.-ul gratuit.

Paulo Coelho - Unsprezece minutenn

“Dorinta nu este ceea ce vezi, ci ceea ce-ti imaginezi.”

Pasaj transcris din jurnalul Mariei

20150602_232640Paulo Coelho - Unsprezece minute

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: