La recomandarea unei prietene, am inceput sa citesc Niciodata impreuna? de J.A. Redmerski si mi se pare o carte care ascunde un mare mister, o puternica poveste de dragoste ascunsa intre ambiguitatea primelor pagini, pagini pline de normalitate care nu sunt foarte atractive.

Camryn Bennett, o tanara de 20 de ani din Carolina de Nord duce cu ea amintirea unei intamplari groaznice (in ultimul an de liceu, fratele sau Cole dupa o petrecere cu alcool si multa viteza, omara pe iubitul lui Camryn).

Prietena ei, Natalie si iubitul acesteia, Damon fac tot ce pot pentru a sterge aceasta amintire din mintea tinerei… fara reusita, o noua intamplare traumatizanta se manifesta sub forma unei infidelitati din partea noului iubit, Christian cu ajutorul caruia, ea spera sa treaca peste pierderea cumplita.

Dorinta lui Natalie de a-si vedea prietena fericita se transforma rapid in dusmanie cand intr-un moment de intimitate, Damon ii recunoaste lui Natalie sentimentele de iubire pe care i le poarta inca din generala.

Lipsa de incredere face ca prietenia sa se naruiasca iar pe Camryn sa isi doreasca sa fuga de toate grijile actuale asa cum planuia sa o faca cu Ian, in graba pregateste un bagaj mic si porneste spre statia autobuzului care duce “Spre Nicaieri”.

In drum spre Idaho, pentru ca trebuia sa ajunga la asa zisa ei sora care tocmai nascuse, schimba cateva autobuze iar totul capata o alta intorsatura cand un strain ridica volumul rockul clasic din casti astfel incat murmurul o trezeste din somn.

Romanul se imparte in doua, privit din perspectiva lui Andrew Parrish si Camryn Bennett, intr-un ritm alert cei doi ajung sa se cunoasca, tachinandu-se, si impartasind unul celuilalt fragmente din adevarul despre viata lor.

Privita din perspectiva lui Andrew, calatoria pare destul de primejdiasa pentru o fata mai ales ca observa privirea insistenta a unui calator asupra fetei.

Calatoria privita din perspectivea ei – trebuia sa ia cat mai putin contact cu tatuatul strain fermecator.

Asa curg primele 100 de pagini, actiuni normale, intamplari normale, schimburi de replici normale.

Nu am citit mai mult de atat dar am citit din curiozitate alte recenzii si asta mi-a cam amplificat dorinta de a devora cartea cat mai rapid.

Nu imi plac foarte mult cartile care au un final trist asa cum am auzit despre aceasta carte insa epilogul poate face diferenta.

M-am indragostit foarte tare de autoare pentru ca limbajul folosit este fara perdea, lasand la iveala cuvinte care sunt pline de inteles, colorate si mai neortodoxe.

Sunt cuioasa de ce este atat de mediatizata aceasta carte si promit sa fac un update la postare dupa ce voi termina cartea…

V-am starnit interesul?

Anca GV

2 comments

  1. Da, daca o gasesc…ideea este ca eu pana acum cateva saptamani nici nu stiam ca este vorba de al doilea volum din serie…m-am bucurat dar na, acum realizez ca este cam de negasit… Daca gasesc am sa fac un update la postare si am sa te anunt 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.