Buna,

Este luni din nou si nu ma sperie gandul ca abea a inceput saptamana asa ca am revenit cu un nou DIY marca #summerit’shere si similar colierului Baby Blue pe care vi l-am prezentat sub forma de tutorial AICI, am sa va prezint o bratara colorata demna sa ne bucure in aceasta vara hot (pentru cei care se bucura de o vara hot 😦 )

rsz_smile_its_summer1

De ce sa cumparama cand putem fi creative si pline de inspiratie? De ce sa nu fim originale purtand accesorii unicat realizate de mainile noastre? Este o intrebare careia i-am raspuns cu multe din articolele mele pe care le-am facut de-a lungul timpului.

Nu am folosit materiale costisitoare si nici nu am petrecut foarte mult timp realizand-o asa ca va pun din nou la treaba!

Am ales un lant mai gros, ata de culoare galbena si baby blue si am inceput sa o impletesc clasic asa cum v-am aratat si la colierul din postarea precedenta.

smile_its_summer7
smile_its_summer6
smile_its_summer5

Rezultatul a iesit pe masura asteptarilor, o bratara purtabila la o tinuta boho chic (trend actual pe care nu prea stiam cu sa il scot in evidenta) sau la o tinuta sporty chic. O bratara versatila pe care o puteti realiza cu putin efort si puteti obtine un efect maxim.

Poate fi personalizata, mixand culorile sau adaugand charmuri sau ciucuri dupa bunul plac.

smile_its_summer4
smile_its_summer2
smile_its_summer3

Anca GV

2 comments

  1. Eu am vrut sa fiu originala si sa port accesorii facute de mine, insa tot ce am incercat sa imi fac pana acum a fost un fiasco total la final, asa ca stiu cat de greu e sa realizezi accesorii handmade si ii admir pe cei care fac asta 🙂 E simpatica bratara asta, cred ca o sa ma incumet sa incerc si eu sa-mi fac una. Trebuie sa spun ca-mi place mult carcasa telefonului tau! 😀

    Like

    1. Fi perseverenta…nu e greu, am inceput si eu cu niste banalitati penibile 🙂 si treptat am invatat ce anume trebuie sa imbin si cum, pentru un accesoriu unic.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: