statement green necklace

Vara este un anotimp perfect pentru a ne etala garderoba cat mai vaporoasa si pastelata, colorata in nuantele curcubeului…

Vara este permis sa fim cat mai excentrice, cat mai indraznete pentru a crea noi outfituri, dar fara un colier sau cateva accesorii putem arata simplu, normal, prea banal…

Mie imi place sa port coliere statement mai ales vara pentru a intregi o tinuta si pentru ai adauga personalitate atunci cand este o tinuta clasica de jeans cu un tricou sau o fustita cu camasa…

Va propun un nou tutorial simplu dar am sa sporesc gradul de dificultate pentru ca nu mai am fotografi pas cu pas asa cum v-am obisnuit. Nu va speriati…este la fel de simplu de refacut ca orice colier pe care l-am mai postat pe blog.

necklace_1

necklace4

necklace3

Dupa cum vedeti in imagini, am folosit materiale ca bile si margele din sticla (clasic pentru mine), un pandant sub forma de stea, sarme aurii din aliaj, panglica in aceeeasi nuanta, patent, foarfeca si cam atat…

Creati un colier simplu dintr-un singur rand de margele dupa ce le-ati legat intre ele cu bucla din sarma avand grija ca mijlocul colierului sa fie format din doua margele de acelasi fel dupa care continuati in mod identic de ambele parti.

Pentru ai conferi o alura mai sofisticata, eu am adaugat acele patru margele verzi si steaua din sticla, voi il puteti personaliza cu ce materiale aveti pe acasa, dupa bunul plac.

necklace5

Pentru a avea marimea perfecta, eu am adaugat margele doar pana la jumatate, pana se pierde sirul in par daca avem o coafura boema dar puteti continua in functie de marimea preferata si sa ii adaugati o incuietoare tipica.

Personal imi place sa ajustez marimea cu ajutorul unei panglici pe care sa o leg sub forma de funda la spate mai ales daca am parul prins in coc sau coada confera feminitate si eleganta.

Colierul il voi purta la o rochita in aceasi paleta de culori sau il voi adauga peste un tricou simplu cu fusta plisata.

Sper sa va placa si sa il refaceti cu drag si usurinta…

necklace9

necklace10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s