Toamna s-a instalat deja, e frig, ploua si bate vantul, am fost sechestrata in casa de vremea rea asa ca am inceput sa caut noi tendinte in mterie de vestimentatie pentru toamna-iarna. Nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca unele piese de peste vara vor ramane in trend si in acest sezon…

Nu trendul m-a interesat atat de tare ci felul in care bloggaritele il abordeaza in fel de fel de combinati. Combinati este putin spus pentru ca abordarea unei noi tinute este mult mai intalnita decat combinarea pieselor existente. Parerea mea este ca unele tinute au nevoie doar de o reimporspatare adaugand ceva actual, nu sa schimbam cu tot.

Eu inteleg ca acea categorie de pe blog intinutala (OOTD, LOOKBOOK, FASHION, TREND, etc.) este destinata hainelor dar asta nu inseamna ca pentru a posta ceva in acea categorie am nevoie de haine noi. Prefer sa mixez ce am existent in sifonier si sa port cu zambetul pe buze pentru ca asta inseamna cu adevarat o postare despre fashion.

Atitudinea, locul unde am purtat tinuta respectiva si momentul ma fac fericita si suficient de determinata sa impartasesc si cu voi cele intamplate.

img_2447
img_2524
img_2536
img_2540

Tinuta purtata cu alura de vara a fost ideala pentru ziua de sambata cand am adus o prietena pe la mine, am mancat o pizza si am vizitat pentru a nu stiu cata oara Assens Marina. Printre ambarcatiunile danezilor si zeci de cadre in diferite ipostaze, am avut timp de povesti si glume tipic feminine pentru ca femeile petrec intotdeauna timp de calitate atunci cand se intalnesc, asa ne-a prins dimineata povestind fel de fel de amintiri astfel incat sa intarim o prietenie si sa o facem sa treaca prin multe incercari.

Presimteam ca va fi ultima data cand pot purta ceva sumar si am profitat din plin, am purtat topul cu franjuri si pantalonii de la Monki impreuna cu jacheta din denim de la  H&M. Am imbratisat cu mare drag combinatia din denim de doua nuante tinand cont ca denimul este un material nemuritor iar combinatia a doua culori diferite devine nefericita atunci ca nuantele sunt apropiate dar nu in totalitate, mentionez ca acest aspect este din punctul meu de vedere.

img_2529
img_2523
img_2520

Una peste alta, acest weekend a fost perfect din multe puncte de vedere iar faptul ca esti la casa ta si iti permiti orice, este adevarata.

img_2503

Anca GV

2 comments

    1. si eu l-am adorat inca din prima clipa si in plus nu a fost deloc scump… e de efect si bun atunci ca mergi la plaja insa eu mi-am calcat pe inima si l-am abuzat de el si de zi cu zi…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: