Iubesc atat de tare seria “Niciodata impreuna!, Impreuna pentru totdeauna” de J.A. Redmerski incat as citii trei teancuri de carti in stilul asta, simplitatea, iubirea pura si frumusetea personajelor imi transmit o stare de liniste si relaxare.

Cautand si intreband in stanga si in dreapta despre ceva similar, mi-a fost recomandata cartea “Ma pierd in tine” de Jasinda Wilder insa nu stiu exact ce ma astepta pe parcurs si asta ma atrage si mai tare sa vad ce se va intampla cu personajele.

De aceasta data schimbam pe Andrew si Camryn cu Kyle si Nell intr-o alta poveste de dragoste cu final fericit.

Ma-pierd-in-tine_coperta-_EPICA

Cartea “Ma pierd in tine” prezinta suferinta tratata cu dragoste nespusa caci viitorul celor doi este spulberat de un accident iar visul lor de a trai pana la adanci batraneti este marcat de singuratate si invinuire.

Citind printre randuri, am aflat ca Nell, dupa ce “a ramas singura” isi continua viata ajungand studenta la New York. Il reintalneste pe Colton Calloway, fratele mai mare a lui Kyle.

Atractia dintre cei doi devine inevitabila, demonii trecutului ii bantuie pe amandoi iar asta devine unul din acele puncte in comun care contribuie la inceputul unei noi relatii bazate pe refacere si compasiune, genul acela de dragoste bandajata.

Cartea are happy end iar volumul doi “Ma regasesc in noi” prezinta povestea de dragoste dintre dragoste dintre prietena ei cea mai buna, Becca si Jason, o noua idila nascuta dintr-o intamplare.

Ma fascineaza cartea pentru ca ce v-am povestit voua, atat stiu si abia astept sa aflu mai multe detalii si intregimea povestii.

Va doresc o zi excelenta!

Anca GV

3 comments

  1. Am reusit sa le citesc pe amandoua…sunt ffff bune… Dupa ce am citit ma pierd in tine imi parea rau ca nu ne spune si ce s-a intamplat cu nell si colt..dar am aflat in cea de-a doua carte …. Foarte fumoase…Multumim pt recomandare

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.