Pe vremea asta mohorata ma afund tot mai tare in cautara de carti interesante si fascinante, carti de dragoste, pasionale si pline de intensitate.

Ador povestile de dragoste dintre oameni, intotdeauna sunt diferite si originale iar combinatia de caractere este mereu dusa la extreme.

Seria “Ticalosul seducator” de Christina Lauren ne mai prezinta povestea unui cuplu in devenire si anume Hanna Bergstrom si Will Sumner.

expertul-seducator_1_fullsize

Will Sumner playboy (asa numit de catre toate fetele si in carte cat si cititoarele cartii) sigur pe el cu o putere exagerata de a atrage sexul frumos in relatii intime fara sentimente, doar placere si fara ca una din parti sa sufere.

Hanna, genul de fata inocenta fara pic de simt estetic, cu o garderoba insipida si un caracter moale care nu iese deloc in evidenta, prin nimic.

La insistentele si sicanarile familiei iese din bula ei de confort pentru un apel telefonic catre Will Sumner, cel mai bun prieten al fratelui ei si ii propune o intalnire (doar il placea de cand avea 12 ani), insa nu genul de intalnire romantica la cina sau la film, se intalnesc dis de dimineata la o partida de jogging. Convinsi ca intre ei doi nu se poate intampla nimic mai mult decat o prietenie, siguranta se destrama cand flirturile si discutiile se transforma in atractie reciproca.

” Iar cand mi-a soptit la ureche ce minunat aratam, de unde ma privea el, si cata nevoie avea de mine, mi s-a parut ca inima o sa imi iasa din piept.”

” Cand se uita la mine astfel, cand vocea ei devenea ragusita si linistita, eram pierdut. Nu era doar o atractie fizica intre noi. Bineinteles ca mai fusesem atras de femei si inainte. Insa cu Hanna era ceva mai mult, un soi de chimie in sangele nostru, ceva intre noi care plesnea si crapa, care ma facea intotdeauna sa vreau un pic mai mult decat puteam lua. Ea imi oferise prietenia, eu ii doream corpul. Ea imi oferise corpul, eu doream sa-i stiu gandurile. Ea imi oferise gandurile, eu ii doream inima.”

Imi place cartea pentru ca surprinde o noua poveste de dragoste furtunoasa si intensa si pentru ca relatia dintre cei doi este perfecta, abia astept sa o citesc si am sa va las si voua link aici ca sa o descarcati in caz ca spusele mele v-au starnit interesul si pofta de a citi ceva bun alaturi de o cana de ciocolata calda langa fereastra ce duce catre un view rece.

Anca GV

5 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.