Aici, volumul doi din serie despre care am ceva de spus in mod personal. De ce ma atrage, de ce vreau sa il citesc si de ce cred ca merita sa fie citit si de catre voi.

christina-lauren-strainulseducatorlibre-1-638

La fel de scumpa voi fi la detali dar nu atat de scumpa incat sa nu mai intelegeti nimic.

page_1

despre-personaje

Incep prin a va spune ca aceasta serie este constuita pe trei povesti principale iar intre aceste trei volume sunt create alte volume secundare pentru a face legatura de la o carte la alta si pentru a cunoaste mai bine legatura dintre personaje.

1. Beautiful Bastard
1.5. Beautiful Bitch
2. Beautiful Stranger
2.5. Beautiful Bombshell
3. Beautiful Player
3.5. Beautiful Beginning
3.6. Beautiful Beloved (2015)
4. Beautiful Secret (2015)

„Beautiful Bitch” este carte aparuta intre “Ticalosul seducator” si “Strainul seducator” iar in timp ce in primul volum faceam cunostinta cu Sara Dillon, in acesta facem cunostinta cu Max Stella iar mai multe vom afla din volumul urmator.

“Strainul seducator” are in prim plan pe controversatul irlandez Max Stella iar pe frumoasa Sara o stim deja din primul volum, fiind secretara lui Henry. Demisia ei din functia de secretara pentru postul de sefa la o companie de finante si tradarea pe care o simte din partea logodnicului schimba radical povestea, ea devenind o femeie singura fara dorinta de aventura si sigura pe ceea ce vrea sa fac in cariera. Intalnirea cu Max si atractia pe care o simt reciproc in acel moment (nu spun unde si cum) creeaza un spectacol unic de parca planetele s-au unit iar timpul a stat in loc.

Un roman seducator de care va puteti bucura alaturi de un pahar de apa cu gheata, da, scenele sunt mult prea hot pentru a putea si savurate in tihna dar na, asta e ceea ce se vrea a fi un roman intens si condimentat.

Anca GV

3 comments

  1. “Ticalosul si Străinul “, mmmmm mi-au placut tare mult , dar parca mult ticalosul (l-am citit de doua ori). Astept sa vad ce pare iti faci despre “Jucator” . Eu l-am citit si nu ma impresionat prea tare.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.