Derulez filmul ultimelor zile si urasc al naibii de tare ca e duminica, si seara… va scriu de la biroul meu cel alb caci pe fereasta tot alb vad. Am lasat o perioada sa treaca pentru a va mai surprinde cu ceva nou insa m-am blocat tot pe activitatea mea favorita si anume, cusutul la masina…

Am tot urmarit tutoriale despre cum pot face tipare, am cumparat materiale, m-am aprovizionat si de pe Ebay cu cele necesare pentru un mini atelier cat mai autentic, bine dotat. Deci da, am muncit zilele aceste, m-am afundat in pasiunea mea si am uitat de griji.

Dupa toata curetenia pe care am facut-o in sifonier am mai gasit ceva ce putea fi refolosit, o bucata de material de un mov aprins pe care mi-am dorit foarte tare sa o vad imbracand o perna. Am facut si cateva poze si am sa incerc pe scurt sa va arat pas cu pas cum am realizat minunatia asta plina de efect si culoare.

Deci da, este vorba de inca o postare din categoria DIY si de aceasta data exact pe culoarea mea. 🙂

Am avut nevoie in mare cam de ce este aratat si in fotografii iar procesul a constat in masurarea pernei si trasarea cu creta pe bucata de material (eu am fost nevoita sa o inadesc, evidentiind jumatatea pernei printr-o cusatura insa se poate face si dintr-o bucata simpla).

Perna mea este patrata cu latura de 45 de cm. si trasand un patrat perfect pe material am avut grija sa las loc pentru arici (scai) cam de 10 cm.

Dupa ce am masurat si reprezentat perfect pe unde trebuie prins scaiul, l-am cusut la masina lasand pentru final cusutul partilor ce se asambleaza pentru a forma husa.

Usor, usor am cusut la masina si partile principale insa in partea libera am incercat sa mai improvizez, brodand acea parte (fie vorba intre noi, culoarea atei era mult prea inchisa pentru o simpla linie).

purple_pillow3
purple_pillow12
purple_pillow13
purple_pillow8
purple_pillow11
purple_pillow10
purple_pillow7
purple_pillow9
purple_pillow6

Rezultatul final? O noua pernuta plina de culoare si da, culoare mov o nuanta liliachie tare (in poze mai mult albastra).

rsz_img_20160127_004037 (1)
purple_pillow4
purple_pillow5

Anca GV

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: